Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de cablu de la calea ferată, în Călăraşi

Focuri de armă în localitatea Dragalina din judeţul Călăraşi. Jandarmii au fost nevoiţi să tragă cu pistolul după mai multe persoane care furau cabluri de pe calea ferată.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 12:59
Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de cablu de la calea ferată, în Călăraşi

Hoţii au săpat un şanţ de 200 de metri lungime şi aproximativ o jumătate de metru adâncime, secţionând cablul de cale ferată. În momentul în care au apărut jandarmii, suspecţii au fugit, iar pentru a-i opri, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă un foc de avertisment.

Unul dintre hoţi a fost prins de jandarmi şi dus la audieri la Poliţie.

„Persoanele au fost surprinse de jandarmi, în timp ce furau cablu de calea ferată în zona Dragalina, pe calea ferată Ciulniţa-Slobozia. Au fost somaţi, moment în care au încercat să fugă, iar jandarmii au tras un foc de armă în plan vertical, reuşind să prindă pe unul dintre suspecţi, iar în acest moment ceilalţi făptuitori sunt căutaţi de către oamenii legii, în timp ce bărbatul prins este audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Poliţia continuă ancheta în acest caz pentru a identifica şi celelalte persoane care participau la furt şi pentru a stabili prejudiciul produs.


loading...
Partenerii noștri