Folosiți sarea ca să scoateți mirosurile neplăcute din așternuturi sau alte obiecte din casă. Trucurile care vă fac viața mai simplă

Sarea e un aliment aparent banal, dar care poate schimba cu totul gustul oricăror mâncăruri. Pe lângă asta, poate fi folosită prin care pentru o mulțime de scopuri.

03 ian. 2022, 18:50
Folosiți sarea ca să scoateți mirosurile neplăcute din așternuturi sau alte obiecte din casă. Trucurile care vă fac viața mai simplă

Sarea e eficientă pentru a scăpa de mirosurile urâte din locuință, spre exemplu. O puteți folosi inclusiv pentru pantofii sport sau pentru a scăpa de mirosul de ceapă de pe mâini.

Întâi de toate, puneți o cană de sare în două șosete fine din lyrca, iar apoi puneți cele două pachețele cu sare în teniși. Sarea absoarbe o bună parte din umezeala din pantofi, care împiedică apariția mirosului neplăcut până când reușești să speli încălțările.

E destul de neplăcut să gătești ceva cu ceapă sau pește și apoi să îți miroasă mâinile toată ziua urât. Și mirosurile urâte de condimente pot fi combătute cu sare. Săpunurile, oricât ar fi de parfumate, nu pot elimina orice miros neplăcut. Sarea, în schimb, reușește cu succes acest lucru. Puteți combina sarea cu lămâie și apoi să vă frecați bine pe mâini. În doar câteva minute pielea va rămâne curată și va scăpa de orice miros.

Sarea scoate mirosurile neplăcute inclusiv din așternuturi sau perdele

De asemenea, și mirosul de țigară care a intrat în mobilă din cauza fumatului excesiv în casă poate fi îndepărtat. Și mirosurile neplăcute pe care le capătă perdelele, așternuturile, pernele. Orice poate fi scos cu ajutorul sării. După spălarea la mașină, este bine să clătești perdelele și așternuturile în apă rece cu puțină sare, pentru că astfel devin mai albe și scapi de mirosurile urâte de tutun.

După ce le-ați spălat cu sare, e bine să le mai clătiți de două ori și cu apă curată. Puteți să adăugați și puțin balsam.

Citește și Cum scoți iarna petele albe de sare de pe încălțăminte. Trucul simplu pe care ar trebui să îl aplicăm cu toții!

Citește și Scumpiri în lanț la alimente în prima zi de 2022. Prețul pentru o pâine crește cu 15%, la fel și carnea de pasăre


loading...
Partenerii noștri