Fondatorul Tesla, Elon Musk: „Morţile de COVID sunt umflate, panica parcă a fost dorită. #Stai acasă!- rezultatul unei viziuni absurde”

Elon Musk pune la îndoială întreaga narațiune privind epidemia de coronavirus, statisticile de la baza acesteia și soluțiile de răspuns. Numele-emblemă al industriei automobilelor electrice, Elon Musk, pune la îndoială întreaga narațiune privind epidemia de coronavirus, statisticile de la baza acesteia și soluțiile de răspuns.Fondatorul Tesla, Elon Musk: Morțile de COVID sunt umflate, panica parcă a fost dorită. #Stai acasă! – rezultatul unei viziuni absurde Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/economie/video-fondatorul-tesla-elon-musk-mortile-de-covid-sunt-umflate-panica-parca-a-fost-dorita-stai-acasa-rezultatul-unei-viziuni-absurde-sa-fie-clar-pentru-prosti-daca-nu-fabrici-bunuri-nu-exista-bunuri-19357891?fbclid=IwAR3yuEOGW0n1Vs1oOqDKd16-GRcR9UazDb525NB6tHqxBOeZmo-nRjoOiy4Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 11:50
Fondatorul Tesla, Elon Musk: „Morţile de COVID sunt umflate, panica parcă a fost dorită. #Stai acasă!- rezultatul unei viziuni absurde”

Într-o intervenție cu peste 10 milioane de vizualizări, acesta afirmă că lumea este de o perioadă blocată într-o veritabilă buclă ce trebuie ruptă prin revizuirea numărului de decese atribuite COVID-19, care de fapt este mult mai mic, și reîntoarcerea la activitatea economico-socială normală, care să permită inclusiv sistemelor medicale, în prezent paralizate, să-și reia serviciile către pacienții cu terțe afecțiuni.

Economia nu este un corn al abundenței de unde să poți lua de toate stând acasă, iar oamenii trebuie să treacă peste frica inițală întrucât mortalitatea indusă de noul coronavirus este de zeci de ori mai mică decât se anticipa inițial.

Cel care a făcut din Tesla o companie de aproximativ 150 miliarde dolari a declarat că nu numai că mortalitatea COVID-19 este extrem de scăzută, dar și că numărul deceselor atribuite bolii trebuie revizuit, acesta fiind făcut pe o metodologie îndoielnică. Ceea ce inițial ajungea din Italia, prima țară lovită major de epidemia de coronavirus, la nivel de zvon, Musk a afirmat-o ca pe un fapt notoriu: oamenii despre care se spune că au murit de coronavirus de fapt în majoritate covârșitoare au ca factor de deces terțe cauze.

El afirmă că se impune o cernere a informațiilor („clear up the data”) pentru ca pe baze reale populația să se calmeze și să abandoneze strategia „#Stai acasă!”, care are la bază o viziune absurdă asupra economiei.

A acaparat mințile în lumea întreagă la un nivel care este chiar șocant. Cred că rata de mortalitate este mult mai mică decât spune Organizația Mondială a Sănătății; și spun că este mult, mult mai mică.
 
Când te uiți la statisticile privind mortalitatea din punctul de vedere al vârstei și a ceea ce ei desemnează a fi comorbidități, se vede că au condiții de boală preexistente.
 
Dacă ai până la o vârstă cu puțin peste 60 de ani și nu ai probleme de sănătate, probabilitatea de a muri este extrem de scăzută; nu spun că este zero, dar este extrem de scăzută. Este de ca și când oamenii au vrut cu adevărat această panică”, a răspuns fondatorul Tesla, fără a elabora pe această temă.