Forbes: Topul celor mai importanți creatori de conținut din întreaga lume. Locul 1 are câștiguri de peste 82 de milioane de dolari

Topul celor mai importanți creatori de conținut din întreaga lume. Anul acesta, Forbes a analizat 50 de premiați cu peste 2,6 miliarde de urmăritori, care generează venituri de 700 milioane de dolari, iar Mr. Beast are 300.000.00 de urmăritori și venituri uriașe.

28 sept. 2023, 09:01
Forbes: Topul celor mai importanți creatori de conținut din întreaga lume. Locul 1 are câștiguri de peste 82 de milioane de dolari
Topul celor mai importanți creatori de conținut din întreaga lume

Topul celor mai importanți creatori de conținut. Pentru a clasa cei mai buni creatori ai lumii, Forbes a analizat date despre câștigurile estimate, numărul de urmăritori, ratele de implicare și activitățile antreprenoriale ale mii de personalități de pe internet cu ajutorul firmei de marketing pentru creatori.

Citește și: Influencerii, în vizorul ANPC și ANAF! Creatorii de conținut sunt acuzați că fac averi de zeci de mii de euro din reclame mascate

Topul celor mai importanți creatori de conținut

Pe primul loc este Mr. Beast care are peste 300 de milioane de urmăritori și cu câștiguri de peste 82 de milioane de dolari. Puterea și popularitatea lui provin din videoclipurile sale de mare producție și cascadorii cum ar fi supraviețuirea în Antarctica timp de 50 de ore și construirea unei fabrici de ciocolată Wonka.

Olatunji se află pe locul 2 cu un număr de 112 milioane de următori și câștiguri de 24 de milioane de dolari. A început să reacționeze la jocurile video FIFA de pe YouTube în 2009, atrăgând milioane de adepți pentru umorul său ciudat. De atunci, a trecut de la comedian la concurent, transformându-se într-un rapper și boxeor, lansând două single-uri în 2023.

Pe locul 3 se situează Jake Paul care este și boxeor cu 66 de milioane de urmăritori și cu câștiguri de 34 de milioane de dolari, cunoscut în mediul online prin cascadoriile făcute pe Youtube, pentru tipurile ciudate de mâncare pe care le încearcă.

Și chiar dacă se situează pe locul 11, țin să-l precizez și pe Khaby Lame. Pentru el tăcerea este de aur și i-a adus câștiguri de peste 16,5 milioane de dolari. S-a făcut remarcat prin tik-tokurile sale prin care prezenta diferite faze amuzante printr-o simplă mișcare a mâinilor.