Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max din cauza unor defecţiuni la plafon

Grupul american Ford recheamă în service 33.020 de maşini hibrid C-Max, întrucât o componentă a plafonului nu întruneşte standardele privind protecţia pasagerilor împotriva rănilor la cap, potrivit New York Times.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 07:31
Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max din cauza unor defecţiuni la plafon

Ford recheamă în service 33.000 de maşini hibrid C-Max, pentru remedierea unor probleme la plafon NEW YORK.  Grupul american Ford recheamă în service 33.020 de maşini hibrid C-Max, întrucât o componentă a plafonului nu întruneşte standardele privind protecţia pasagerilor împotriva rănilor la cap, potrivit New York Times.

Programul de rechemare vizează autovehicule produse în perioada ianuarie 2012 – iunie 2013, în Michigan, SUA, fiind excluse cele echipate cu plafonul panoramic din sticlă, dotare opţională, potrivit New York Times.

Ford a informat că va instala în plafon materiale plastice care reduc impactul şocurilor în caz de accident.

Până în prezent nu au fost raportate accidente sau rănirea unor persoane din cauza acestei deficienţe, a informat producătorul auto american.

Problemele la plafon au fost descoperite în urma unor teste derulate de Ford şi Autoritatea pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzile Naţionale din SUA.