FORMULA 1. Accident TERIBIL la Suzuka. Este INCONŞTIENT şi a fost dus la spital. Imagini ÎNFIORĂTOARE

FORMULA 1. Pilotul francez Jules Bianchi a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, în timpul Marelui Premiu al Japoniei, după un accident teribil.

RomaniaTV.net
05 oct. 2014, 10:23
FORMULA 1. Accident TERIBIL la Suzuka. Este INCONŞTIENT şi a fost dus la spital. Imagini ÎNFIORĂTOARE

FORMULA 1. Pilotul francez Jules Bianchi, de la Marussia, a vost victima unui accident incredibil la Marele Premiu al Japoniei, desfăşurat duminică pe circuitul Suzuka. Monopostul lui Bianchi a lovit un utilaj care evacua maşina germanului Adrian Sutil, victima unui alt accident produs în timpul cursei. Din imagini reiese că accidentul a fost foarte grav, monopostul intrând pur şi simplu sub tractor. Cei din echipa lui Bianchi au încercat să-l contacteze prin radio pentru a le comunica starea, însă nu au primit niciun răspuns, ceea ce a alarmat pe toată lumea. Echipa de intervenţie a constatat că Bianchi era grav rănit şi inconştient.

 

Federaţia internaţională de automobilism a precizat într-un comunicat că pilotul a fost transportat la spital cu ambulanţa, din cauză că elicopterul nu putea decola în condiţiile meteo nefavorabile.

Accidentul a avut loc în curba Dunlop, unde germanul Adrian Sutil a ieşit în decor cu un tur mai devreme şi un utilaj încerca să degajeze monopostul Sauber, pe care l-a lovit Bianchi.

Cursa a fost apoi întreruptă în turul 44 din cele 53 programate. Bianchi este la al doilea sezon al său în Formula 1.