Fost campion în Liga 1, dezvăluiri halucinante despre experiența sa în Italia: ”Este exact ca în filme, am avut parte de un șoc”

Cristian Sârghi, fost campion în Liga 1 cu Oțelul Galați, a vorbit recent despre experiența pe care a trăit-o atunci când lucra ca fotomodel internațional pentru o agenție de modă de la Milano.

14 ian. 2023, 17:57
Fost campion în Liga 1, dezvăluiri halucinante despre experiența sa în Italia: ”Este exact ca în filme, am avut parte de un șoc”

Fost campion în Liga 1, dezvăluiri halucinante despre experiența sa în Italia. Foarte puțini sunt cei care știu că fostul campion în Liga 1 cu Oțelul Galați a cochetat și cu moda. Atunci când avea vârsta de 18 ani acesta a devenit pentru o perioadă scurtă de timp, fotomodel, dar nu oriunde, ci la Milano.

Citește și Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal: „Acolo nu mai e nicio soluție. Nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”

Fost campion în Liga 1, dezvăluiri halucinante despre experiența sa în Italia

Totul s-a întâmplat după ce fotbalistul a avut o accidentare extrem de serioasă la cap, care l-a determina să renunțe o perioadă la fotbal și să încerce altceva.

”Aveam în cercul de prieteni o fată care era fotomodel la București și mi-a recomandat să încerc o carieră de fotomodel. Dintr-una în alta, am trimis niște poze la București, în două-trei zile mi-au zis să vin să facem o ședință foto.

Am făcut-o și de aici mi-au făcut un portofoliu, l-au trimis mai departe în Italia și în nicio săptămână am primit bilete de avion să mă duc acolo”, a povestit Cristian Sârghi, la gsp.ro.

Însă, viața de fotomodel nu a fost doar lapte și miere pentru Sârghi, care a dezvăluit că a avut parte de un șoc atunci când a descoperit în ce lume a intrat. Fostul campion spune că nu era mare diferență între ce a văzut prin filme și viața reală din lumea modei.

”Nici n-am știut ce a venit peste mine, s-a întâmplat totul foarte repede. Nu am avut timp nici să mă gândesc. Am ajuns acolo, m-au preluat de la aeroport și m-au dus la sediul agenției. Eram destul de impunător, eu un băiat venit de la Galați.

Mi se părea diferită lumea, să ajungi în Milano, un oraș foarte foarte frumos. Totul era la alt nivel.

După o defilare, am avut primul meu șoc cu lumea asta ciudată. De la Milano ne-au dus la Roma și după eveniment sunt unele petreceri. La petrecere este exact ca în filme și nu e nimic exagerat când spun asta.

Droguri, sex. Da. Stăteam în cameră cu un coleg și am dat să mă întorc pe la ora două. Ușa era deschisă, intru și colegul era în pat cu o fată. Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat. Nu eram obișnuit, nu avusesem o viață agitată până la 18 ani.

Nu am știut cum să reacționez. Am ieșit. A doua zi m-am întâlnit cu ei, am discutat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Tot în seara aia, am ieșit afară unde erau ceilalți colegi care fuseseră la prezentare.

Stăteau pe bordură, fiecare cu joint-ul lui. Nu fumam, nu fumez nici acum. M-au întrebat: ’Țigara ta unde e?’. Eu mă gândeam la țigara normală”, a mai dezvăluit Cristian Sârghi.

Citește și Ion Ţiriac cere demisia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Tenis. Scandal uriaş provocat de compania lui Gerard Pique