Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal: „Acolo nu mai e nicio soluție. Nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”

Valeriu Răchită, fost campion cu Steaua de trei ori, îl pune la zid pe Gigi Becali. Fostul fotbalist îl acuză pe latifundiarul din Pipera că își sabotează propriul club de fotbal.

14 ian. 2023, 17:06
Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal: „Acolo nu mai e nicio soluție. Nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”
Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal

Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal. Valeriu Răchită a dezvăluit recent că FCSB este condamnată la eșec și că totul i s-ar datora chiar latifundiarului din Piperera.

Citește și Gigi Becali are de plătit o sumă colosală după ce a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal

Gigi Becali, acuzat că își sabotează propriul club de fotbal

Mai mult, fostul fotbalist fotbalist a dat de pământ cu Leo Strizu, antrenorul de fotbal al FCSB, pe care l-a acuzat că-și pervertește licența PRO.

Valeriu Răchită a dezvăluit că în trecut a lucrat și el cu Gigi Becali și că la vremea respectivă avea un comportament cu totul diferit.

Din punctul său de vedere, în aceste momente pentru clubul FCSB nu mai este nicio soluție atâta timp cât Gigi Becali nu va ceda partea tehnică.

„Acolo nu mai e nicio soluție. Toată lumea știe cum se întâmplă lucrurile acolo, e greu să vezi ce s-ar putea întâmpla. Dacă ar ceda domnul Becali partea tehnică și s-ar face un proiect pe termen lung, pe 1 an sau 2, atunci poate, dar în situația de față este greu să văd cum s-ar mai putea întâmpla altceva.

Am lucrat și eu cu domnul Becali în 2002, pe atunci era domnul Pițurcă manager, dânsul a preluat în 2003 toate acțiunile. În perioada aceea, nu era chiar așa cum este acum. Dar nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”, a declarat Valeriu Răchită pentru prosport.ro.

Valeriu Răchită se teme ca o dată cu revenirea vicecampioanei în Ghencea să nu izbucnească un scandal uriaș între peluze.

„Am văzut că s-a promulgat legea, e normal ca acolo să joace orice echipă, dar să vedem dacă nu cumva va exista un scandal între Peluze, între Nord și Sud. E normal ca oricine dă banii să joace pe Ghencea”, a declarat Răchită.

 FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea

Gigi Becali începe anul 2023 în forță. S-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea.

Miercuri, 11 ianuarie, s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu prin care echipa FCSB va avea acces pe Stadionul Ghencea, după opt ani. Președintele PSD anunța în octombrie 2022 că va face tot posibilul pentru ca echipa lui Gigi Becali să aibă dreptul de a juca pe noul stadion, Potrivit prosport.ro, președintele Klaus Iohannis a promulgat deja legea și va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

„În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi.

La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, spunea Ciolacu anul trecut în octombrie.

Citește și Gigi Becali, probleme penale la început de an. A fost trimis în judecată într-un nou dosar