Fost candidat la postul de guvernator al statului Arizona, ajuns cerşetor la Cernăuţi

De la ambiţii politice, la mila oamenilor! Un fost candidat la postul de guvernator al statului Arizona a ajuns cerşetor la Cernăuţi. Totul, în numele iubirii: a venit în Ucraina să îşi caute iubita pe care a cunoscut-o pe Internet.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 11:28
Fost candidat la postul de guvernator al statului Arizona, ajuns cerşetor la Cernăuţi

Cary Dolego, de 53 de ani, a fost descoperit recent într-o gară, printre oamenii fără adăpost. Americanul a fost dus la un centru social, apoi internat într-un spital din Cernăuţi, unde este tratat pentru pneumonie. Fostul candidat al Partidului Verde le-a povestit autorităţilor ucrainene că nu va renunţa la dragostea sa.

Americanul a spus că a sosit la Sevastopol în luna mai, dar în scurt timp i-a fost blocat contul din bancă, iar proprietara casei în care locuia l-a dat afară. S-a mutat în oraşul Cernăuţi, unde ştia că locuieşte iubita sa. După ce a fost găsit în gară de voluntarii unei organizaţii caritabile, Dolego a ţinut să îi transmită Iuliei un mesaj.

„Sper să mă cauţi şi să mă găseşti când te întorci în Ucraina. Te iubesc”, i-a transmis acesta iubitei.

Cary Dolego este tatăl a trei copii şi a mai fost căsătorit de două ori, dar de fiecare dată a divorţat. Anul trecut, Dolego a candidat pentru postul de guvernator al Arizonei din partea Partidului Verde. El a terminat cursa electorală pe locul şase, cu 0.01% din voturi.