Fost colaborator al lui Voiculescu: Este înconjurat de oameni din diverse structuri militarizate

Mihai Craiu, fost partener de afaceri al lui Dan Voiculescu susţine că preşedintele-fondator al PC ar avea legături cu persoane care au activat în structurile militarizate ale statului. "Unii la pensie, alţii care au lucrat, s-au retras si lucrează pentru Voiculescu", a declarat Mihai Craiu, la B1TV.

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 17:12
Fost colaborator al lui Voiculescu: Este înconjurat de oameni din diverse structuri militarizate

„În aparatul lui Voiculescu, printre oamenii din imediata lui apropiere, sunt numai oameni care provin din diverse structuri militarizate din statul român. Sunt unii la pensie şi alţii care au lucrat în structuri ale statului român, s-au retras de acolo, dar au bineînţeles tot mecanismul relaţional pe vechile prietenii. Acum este un distins domn Mitică care lucrează pentru Voiculescu şi care este fost agent de contrainformaţii”, a declarat Mihai Craiu.

Mihai Craiu a mai spus că „aparatul” din jurul lui Voiculescu supraveghează „ţintele” identificate de fostul parlamentar: „La rândul lui acest aparat este conectat prin nişte contracte pe care Voiculescu le are cu diverse firme. Vă dau un nume: firma bidepa, o banală firmă de pază şi de bodyguarzi raşi în cap şi cu cefe groase. El a înfiinţat acolo, pe banii lui, un departament de intelligence, iar acest departament supraveghează majoritatea tintelor pe care le identifică Dan Voiculescu. (…) Are camere de luat vederi montate într-un sens conspirat la intrarea tuturor marilor restaurante din bucureşti şi îi filmează pe toţi cei care intră şi apoi se fac talkshow-uri pe tema asta”.