Fost coleg al lui Hagi și Gică Popescu ajuns să lucreze ca patiser și șofer de UBER

Publicat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 13:53 // Actualizat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 13:53 // Sursa: romaniatv.net

În urma conflictului cu președintele turc Erdogan, Hakan Șukur s-a mutat în SUA, unde este nevoit să muncească pentru a-și întreține familia.

Fost atacant al naționalei Turciei, cel mai bun atacant al Supeligii Turce (249 de goluri), și coleg la Galatasaray cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu în echipa care a câștigat în anul 2000 Cupa UEFA (Europa League), Hakan Șukur a intrat în anul 2015 într-un conflict cu președintele Turciei, Erdogan, care i-a schimbat profund viața.

Deși pentru mult timp au avut o relație apropiată, Șukur nu a sprijinit politicile pe care președintele începuse să le aplice, iar acesta din urmă nu a ezitat să-i persecute atât pe el, cât și familia.

Într-un interviu publicat luni de cotidianul german Bild, atacantul povestește cum arată acum viața lui și cum a ajuns în această situație. După ce în 2015 a decis să se mute cu familia în Statele Unite, a fost numit trădător și adversar al regimului, conturile și proprietățile i-au fost confiscate, iar tatăl său a fost arestat.

”Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toți chiriașii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu amenințări. Și eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităților.

Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate", a spus Șukur. "Îi cer lui Erdogan să devină președintele de care Turcia are nevoie"

Pentru că banii pe care reușise să-i ia cu el s-au terminat, fostul mare atacant este nevoit acum să lucreze într-o cafenea-patiserie, iar în timpul liber uneori este și șofer pe Uber.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ergogan Galatasaray Gică Popescu Hagi Hakan Şukur
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H