Fost europarlamentar decretează: „Nu avem de ce să ne mai temem. Este oficial. Nici guvernul nu se mai teme”

Fostul europarlamentar și purtător de cuvânt al PSD Cătălin Ivan susține că virusul COVID 19 nu reprezintă un pericol epidemiologic. Acesta își bazează afirmaţiile pe faptul că preocuparea guvernului PNL pare să fie organizarea alegerilor şi, în acelaşi timp, se raportează din ce în ce mai multe cazuri.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 10:20
Fost europarlamentar decretează: „Nu avem de ce să ne mai temem. Este oficial. Nici guvernul nu se mai teme”

Ivan crede că raportarea cazurilor este modul PNL-ului de a panica populaţia, scopul fiind unul electoral.

„Nu există pericolul epidemiologic numit COVID 19. Acum pot să-mi asum această declarație cu toată responsabilitatea. Totul este o manipulare din cifre pentru a speria populația. Nu mă întrebați de ce pentru că nu reușesc să găsesc un raționament logic în favoarea acestei isterii artificiale.

Cert este că nu avem de ce să ne mai temem. Este oficial. Nici guvernul nu se mai teme. Organizarea alegerilor locale în plin presupus val doi de coronavirus este cea mai bună dovadă că totul este o mare înșelătorie.

Alegerile locale mobilizează aproximativ un milion de candiați în absolut toate localitățile din România. Dacă adăugăm doar familiile lor, câțiva prieteni și doi sau trei susținători, vom avea halucinanta cifră de 3, poate chiar 4, milioane de oameni care în decursul a două luni vor interacționa cu absolut toți ceilalți români pentru a-i convinge într-o direcție sau alta.

Dacă există COVID 19 și se transmite așa de ușor, asistăm la cea mai amplă și eficientă imunizare în masă. Vom vedea cu câte victime.

Concluzia este că avem un guvern cel puțin iresponsabil, dacă nu mincinos, manipulator și ticălos”, scrie Ivan pe Facebook.

Citeşte şi: STUDIU În plină pandemie, un procent semnificativ de români folosesc săpunul doar o dată pe zi

 

 


loading...
Partenerii noștri