Fost fotbalist argentinian mort în urma rănilor suferite în timpul unui jaf

Fostul fotbalist argentinian Tomas Felipe ''Trinche'' Carlovich a decedat vineri în urma rănilor suferite, el fiind internat la terapie intensivă şi în comă indusă după ce a fost lovit în cap de un tânăr care i-a furat bicicleta, relatează EFE.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 15:12
Fost fotbalist argentinian mort în urma rănilor suferite în timpul unui jaf

„A fost idolul nostru. Suntem foarte emoţionaţi. (…) Este adevărat că devenise un mit”, a declarat Eduardo Bulfoni, preşedintele lui Central Cordoba, club pentru care Carlovich a jucat în mai multe perioade.

Atacul asupra fostul mijlocaş, în vârstă de 74 de ani, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în provincia centrală Santa Fe.

Juan Carlos ”Tate” Lescano, fost coleg cu Carlovich la Central Cordoba, a povestit cum i-a sărit în ajutor acestuia, care a fost lovit în cap de un tânăr, a căzut şi s-a izbit cu capul de pavaj. ”Când am ajuns la el, era cu ochii deschişi, dar inconştient. A fost tot timpul inconştient până l-au dus la spital”, a spus Lescano.

”Tatăl meu avea o bicicletă nouă, dar acesta nu era un motiv pentru a-l agresa, din moment ce i-au fost furate alte patru biciclete vechi”, a declarat fiul fostului jucător, Bruno Carlovich, la canalul 5RTV.

Carlovich era considerat un simbol pentru fotbalul din provincia Santa Fe. Deşi a evoluat în cea mai mare parte a carierei la echipe de divizie inferioară, el a fost foarte apreciat de figuri ilustre ale fotbalului argentinian, printre care Diego Maradona. Acesta i-a trimis recent un tricou cu mesajul ”Trinche, ai fost mai bun decât mine!”.

Citeşte şi: „Iron”Mike Tyson şi Evander „The Warrior” Holyfield se pregătesc pentru a treia confruntare VIDEO