„Iron”Mike Tyson şi Evander „The Warrior” Holyfield se pregătesc pentru a treia confruntare VIDEO

Evander Holyfield, 57 de ani, a anunţat că se pregăteşte pentru a reveni în ring în cadrul unei serii de gale cu scop caritabil, încasările urmând a fi folosite pentru a ajuta în lupta împotriva COVID 19.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 12:51

Holyfield nu exclude posibilitatea ca în cadrul acestor gale să aibă loc şi un nou meci împotriva lui Mike Tyson, care este cu 4 ani mai tânăr. Cei doi au luptat de două ori, în primul meci Evander fiind declarat câştigător prin knock out tehnic, iar al doilea încheindu-se cu descalificarea lui Tyson, după faimosul episod în care „Iron” Mike i-a muşcat urechea adversarului în timpul unui clinch.

Evander Holyfield a declarat, totuşi, că iniţiativa unui astfel de meci ar trebui să vină din partea lui Tyson.

„N-aș putea să-l întreb dacă vrea să luptăm din nou, el ar trebui să facă acest pas. L-am învins de două ori, iar dacă l-aș invita în ring aș arăta ca un bătăuș căruia îi place doar să intimideze. Eu sunt dispus să lupt împotriva lui, dacă și el este de acord. Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, s-ar putea să fie interesat. Recunosc, dacă nu ar fi fost o acțiune umanitară, nu aș fi urcat din nou în ring”, a spus „The Warrior”.

Mike Tyson şi-a pus viaţa în ordine în ultimii ani, fiind acum un antreprenor de succes în domeniul comerţului cu produse din cannabis, dar se şi antrenează şi arată o formă fizică deosebită, astfel că o confruntare între cei doi, chiar şi într-un eveniment neoficial, ar stârni un imens interes.

Citeşte şi: Claudia Nechita se antrenează în livadă pentru JO de la Tokio GALERIE FOTO


loading...
Partenerii noștri