Fost ministru de finanţe atacă politica de migraţie: Să ne împuşcăm în faţa lor, ca să nu se detoneze în mulţime?

Ionuţ Popescu, fost ministru al finanţelor în Guvernul Tăriceanu este foarte tranşant când vine vorba imigranţii ajunşi în Europa din Orientul Mijlociu şi de terorismul islamic care a îngrozit Europa.

20 nov. 2015, 10:41
Fost ministru de finanţe atacă politica de migraţie: Să ne împuşcăm în faţa lor, ca să nu se detoneze în mulţime?

Ionuţ Popescu este de părere că slăbiciunea actualilor lideri europeni este de vină pentru actualul flux de imigranţi către continentul nostru dinspre Orientul Mijlociu. „Toleranţa excesivă naşte monştri!”, scrie fostul demnitar pe Facebook, el cerând măsuri ferme.

Nu mai pot să aud tâmpenii stângiste corecte politic, gen: „Dacă nu vom rămâne la fel de toleranți, înseamnă că teroriștii au câștigat!” Păi, fraților, toleranța asta ne-a adus în situația în care ăștia toleranți sunt uciși pe stradă, în restaurante, mall-uri și săli de spectacole de cei care așa au înțeles să folosească toleranța voastră! Mai mult de-atât ce vreți să mai facă? Să ne împușcăm singuri în fața lor, pentru a nu le mai produce disconfortul de a se detona în mulțime?

Dacă toți cei care fac aceste nenorociri au un singur punct comun și anume că sunt musulmani, trebuie să fii tâmpit să nu iei măsuri, pe motiv că sunt oameni de treabă cei mai mulți musulmani. Fasciștii de pe vremea lui Hitler erau toți niște bestii? Nu, printre ei erau mulți oameni cumsecade; ar trebui să permitem ideologiei naziste să renască, pe motiv că erau și oameni de treabă printre ei? Ai alte convingeri religioase? Foarte bine, îți faci rugăciunea seara așa cum crezi tu dar în rest respecți absolut toate regulile locului unde vrei să locuiești…„, a scris Ionuţ Popescu, pe Facebook.

Citeşte şi Mesaj pentru Europa de la Statul Islamic: NU veţi mai cunoaşte FERICIREA şi NU veţi mai TRĂI mult

Mai mult, el are un mesaj extrem de radical: „Libertatea politică este un drept fundamental! Nu-ți poate interzice nimeni să-ți faci cunoscute și să împrăștii convingerile tale politice. Cu câteva excepții: nu ai voie să faci propagandă pentru fascism și comunism, pentru că, s-a dovedit, sunt niște ideologii criminale! La fel și în cazul convingerilor religioase: poți să diseminezi orice convingere religioasă. Însă, o credință religioasă care permanent produce criminali trebuie scoasă în afara legii…„.