Fost ministru PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Pierdut președinte! Se declară nul!!

Fostul ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, vine cu un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis.

19 apr. 2021, 12:22
Fost ministru PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Pierdut președinte! Se declară nul!!

Fost ministru PSD, atac dur la Klaus Iohannis. Marius Budăi spune că Iohannis a încălcat prin toate modurile constituţia, iar acum când trebuie să respecte prerogativa de a media a dispărut.

Fost ministru PSD, atac dur la Klaus Iohannis. Ce spune Marius Budăi despre gestionarea crizei politice

„Pierdut președinte! Se declară nul!Klaus Iohannis a încălcat în toate modurile posibile Constituția, iar acum, când ar trebui să își respecte prerogativa de a media, a dispărut!
Guvernul lui incapabil a lăsat țara necondusă, în plină criză sanitară și economică, miniștrii certându-se ca la grădiniță!

A ajuns pseudointelighentu’ conaș Rareș, europarlamentar, să vorbească în numele președintelui! Ne spune că el crede că Iohannis este mâhnit! Nu a vorbit cu Iohannis, președintele nu i-a spus așa ceva, dar Rareș Bogdan ne spune ce crede el despre președinte! Domnule președinte, rămâneți ascuns, că și așa sunteți degeaba!”, a declarat Marius Budăi.

Rareș Bogdan a spus ce părere are Klaus Iohannis despre tensiunie din coaliţie. Europarlamentarul spune că președintele Klaus Iohannis este ”mâhnit și trist” pentru criza care a izbunit în Guvern și n-ar fi dorit să se transforme în pompier de serviciu.

Citeşte şi: Ludovic Orban, mesaj tranşant în şedinţa PNL despre scandalul din coaliţie. „Să nu intrăm în jocul USR-PLUS. Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie”
 

De altfel, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că premierul Florin Cîțu nu va pleca din fruntea guvernului și că va cere un vot de susținere a acestuia în interiorul PNL.

„Președintele Klaus Iohannis este un președinte care stă în haina constituțională, este un om care știe exact jocul politic internațional și știe cât de important este PNRR-ul, știe că nu avem nevoie de astfel de sincope, în acest moment.

Sunt convins că este extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă. Nu ar fi vrut să stingă cu apă un incendiu care nu trebuia să izbucnească.”, a spus Rareș Bogdan.

Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să desemneze un nou ministru al Sănătății, nu dăm nici un alt minister sau altă agenție guvernamentală, Cîțu nu pleacă”, a spus Rareș Bogdan înaintea ședinței conducerii executive a PNL.

Citeşte şi: Florin Cîţu ameninţă cu noi remanieri după atacul lui Cătălin Drulă. Cine îl critică va fi revocat „imediat”