Ludovic Orban, mesaj tranşant în şedinţa PNL despre scandalul din coaliţie. „Să nu intrăm în jocul USR-PLUS. Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor în şedinţa de conducere a partidului să fie prudenţi în declaraţii deoarece USR-PLUS va căuta doar conflicte în următoarea perioadă. La rândul său, premierul Florin Cîţu a ironizat-o pe Anca Dragu, şefa Senatului.

19 apr. 2021, 12:02
Ludovic Orban, mesaj tranşant în şedinţa PNL despre scandalul din coaliţie. „Să nu intrăm în jocul USR-PLUS. Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie”

Ludovic Orban a criticat în şedinţa Biroului Executiv al PNL relaţia cu USR-PLUS în coaliţia de guvernare. Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a transmis liderilor PNL să nu intre în „jocul USR-PLUS”.

„Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie şi să îţi ataci premierul. Vlad Voiculescu a avut un management dezastruos la Ministerul Sănătăţii (…) Noi trebuie să ne concentrăm pe guvernare. Nu intrăm în jocul USR_PLUS. Ei trăiesc din conflicte”, a declarat preşedintele PNL în şedinţa conducerii liberale, conform unor surse politice, citate de Adevărul.

De asemenea, preşedintele PNL a afirmat că Guvernul a fost făcut „zdrenţe din cauza lui Vlad Voiculescu”.

„Decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu este salutară! Am rugat de 2 ori în ședința coaliției ca cei de la USR-PLUS să-l schimbe pe Vlad Voiculescu. Guvernul a fost făcut zdrențe din cauza lui Vlad Voiculescu, a fost o catastrofă de management, iar premierul nu se poate schimba când un partiduleț are mofturi”, a precizat Ludovic Orban, potrivit Ştiripesurse.

Mai mult, Orban a spus că Florin Cîţu are toată susţinerea partidului. De partea premierului şi-au anunţat întreg sprijinul şi Florin Roman, dar şi Raluca Turcan. Ministrul Muncii a pledat pentru găsirea unei soluţii de a pune capăt conflictului.

De asemenea, premierul Florin Cîţu a vorbit în cadrul şedinţei despre faptul că România începe să se mişte foarte bine din punct de vedere economic.

„Nu-i aşa performant ca Guvernul Năstase, dar e bun”, ar fi spus Florin Cîţu, făcând aluzie la declaraţia Ancăi Dragu.

Citeşte şi: Anca Dragu rupe tăcerea după demiterea lui Voiculescu de la Sănătate: Violența acestui gest ne-a mirat și a forțat reacția noastră!

Florin Cîţu a ameninţat şi cu noi remanieri după atacul lui Cătălin Drulă. Premierul le-a dat de înţeles liderilor PNL că miniştrii care îl critică pe premier sau pe colegii din Guvern vor fi revocaţi „imediat”.

„Nu poți veni în ședința de Guvern după astfel de declarații”, a spus Florin Cîțu, după cum au precizat surse politice, citate de G4Media.ro.

Şeful Executivului a făcut referire la declaraţiile lui Cătălin Drulă care l-a catalogat drept „zombie politic”.

Citeşte şi: Florin Cîţu ameninţă cu noi remanieri după atacul lui Cătălin Drulă. Cine îl critică va fi remaniat „imediat”


loading...
Partenerii noștri