Fost primar în comă, după ce a fost păcălit prin metoda „accidentul”

Cea mai în vogă escrocherie din România a fost cât pe ce să omoare un om. Un fost primar din judeţul Bacău a făcut atac cerebral şi este în comă după ce a fost sunat de hoţii care folosesc metoda "accidentul", potrivit România TV. Aceştia l-au minţit că fiica lui a fost implicată într-un accident şi i-au cerut bani ca să o ajute.

15 iul. 2013, 14:23
Fost primar în comă, după ce a fost păcălit prin metoda „accidentul”

Un fost primar este în comă după ce a fost minţit că fiica lui a făcut un accident rutier. Cel care a sunat încerca să obţină bani de la fostul primar din Oneşti, judeţul Bacău, prin metoda ,,Accidentul”.

Rudele fostului primar spun că acesta a primit un telefon de la o persoană necunoscută. Aceasta i-a zis că fiica lui a fost implicată într-un accident de circulaţie şi trebuie să trimită urgent nişte bani pentru a-i putea asigura servicii medicale.

Extrem de speriat, fostul primar şi-a sunat imediat fiica. Ea este însă medic de profesie, şi deoarece era în timpul unei consultaţii nu a putut răspunde la telefon. Din cauza şocului, fostul primar a suferit un atac cerebral şi a intrat în comă. Fostul primar a fost adus la un spital din Capitală.

Poliţiştii sunt extrem de îngrijoraţi şi spun că în ultimele luni numeroşi români au fost păcăliţi prin această metodă.