Fostă asistentă de la Acces Direct, în doliu. I-a murit cea mai dragă ființă. ”Dumnezeu să îți lumineze calea, mamă!”

O fostă asistentă de la Acces Direct trece prin momente grele, după ce mama ei a murit. Vezi mai jos despre cine este vorba.

07 feb. 2024, 09:42

O fostă asistentă de la Acces Direct trece prin cele mai dificile momente, după ce mama ei a încetat din viață. Tânăra avea o relație specială cu femeia care i-a dat viață și cu greu poate accepta că, de acum, cea mai dragă persoană nu va mai fi alături de ea.

Citește și Ramona Olaru a izbucnit pe Instagram. Ce a păţit fosta lui Cazacu: „Ce e pierderea asta de vreme?”

O fostă asistentă de la Acces Direct nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei.

Este vorba despre Cosmina Scăunașu, iar în momentul acesta suferă foarte tare, după ce mama ei a murit, în urmă cu o zi.

Cosmina Scăunașu a postat, în urmă cu o zi, mai multe imagini cu mama ei, după ce femeia a murit.

Ea și mama sa au avut o relație apropiată și cu greu poate accepta că, de acum încolo, cea mai dragă ființă nu îi mai este alături fizic.

Cosmina Scăunașu are o soră mai mică, pe nume Lucica Elena, și care, la rândul ei, suferă după moartea mamei.

De ce a ales să renunțe la postul de asistentă TV

Tânăra și-a înlocuit poza de profil cu una de doliu și a primit mesaje de condoleanțe de la persoanele apropiat în comentarii.

În luna septembrie 2021, Cosmina Scăunașu pășea pentru prima dată într-un platou de televiziune, fiind a treia candidată care își dorea postul de asistentă TV.

Avea 33 de ani atunci și, deși nu a avut nicio legătură cu acest domeniu, spunea că are mare încredere în forțele proprii. Într-un final, tânăra a fost aleasă pentru postul de asistentă.

Te-ar putea interesa și O nouă veste-bombă în televiziune! Cine este vedeta care a semnat în secret cu Antena Stars și e gata să apară pe micile ecrane

Chiar dacă spunea că îi place ceea ce face și că a visat dintotdeauna să facă o schimbare radicală în viața ei, nu a durat mult până când a decis că locul este într-un alt domeniu, asta pentru că, în prezent, are o afacere, de care se ocupă îndeaproape.

De când nu mai face parte din echipa Acces Direct, Cosmina Scăunașu este este discretă în mediul online și rare sunt momentele în care se afișează