Fosta asistentă a lui Capatos „munceşte” de acasă. Dansează erotic la bara montată în apartament

Fosta asistentă Tv a fost nevoită să se adapteze condițiilor de pandemie. Cum toate evenimentele au fost suspendate în această perioadă, Eva Kent a trebuit să își schimbe modul de lucru.

RomaniaTV.net
03 mai 2020, 15:12

Cunoscuta striperiță și-a montat o bară în apartament și ”muncește” de acasă, dansează erotic în propriul apartament și oferă senzații tari doritorilor doar în mediul online.

”În Italia e o situație fără precedent. Nu avem cum să ieșim din țară. S-au închis gările și aeroporturile. Dacă vrei să ieși din țară, la graniță îți zic STOP. Cu toate că aș vrea să îi văd pe părinți în perioada asta, nu pot să vin acasă. Facem și noi ce putem”a declarat Eva Kent, pentru CANCAN.RO.

Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, starleta continuă să facă senzație. La șase ani după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, Eva Kent se pare că și-a găsit un ”job” bine plătit în industria pentru adulți.

Cine este Eva Kent?

Eva Kent, pe numele ei real Oana Elena Oprea, este din Turnu Severin şi a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. Şi-a luat numele de scenă Eva Kent şi a semnat rapid un contract cu o agenţie din Ungaria. Apoi, a revenit în România, a ajuns asistentă unui show TV şi, după ce a cunoscut celebritatea şi s-a iubit cu fiul unui milionar, a plecat înapoi în străinătate, acum fiind stabilită în Londra.