Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea îl atacă pe Tudorel Toader: „A uitat de vacanţa cu Dragnea, de OUG cu dedicaţie pentru fiul său”

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă, a lansat un atac dur la adresa lui Tudorel Toader, după ce fostul ministru al Justiţiei a vorbit într-un interviu despre presiunile puse de fostul lider PSD pentru modificarea codurilor penale. Alexandrescu l-a acuzat pe Tudorel Toader că a uitat de "OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs". Nu a scăpat de critici nici Viorica Dăncilă: "a uitat de vacanţe".

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 09:53
Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea îl atacă pe  Tudorel Toader: „A uitat de vacanţa cu Dragnea, de OUG cu dedicaţie pentru fiul său”

Tudorel Toader a vorbit despre presiunile făcute de liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru modificarea legislaţiei penale, în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu.

Întrebat dacă fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost cel care voia cu adevărat aceste modificări, Toader a explicat că i s-a cerut „insistent” să promoveze OUG pentru modificarea Codului Penal.

Anca Alexandescu l-a acuzat pe Tudorel Toader că „a uitat” de vacanţa la Neptun petrecută alături de Liviu Dragnea, precum şi de „OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs”.

„Interesant este însă cum uită domnul Tudorel Toader vacanţa petrecută la Neptun împreună cu familia alături de Liviu Dragnea. Şi mai uită cred şi despre rugăminţile fierbinţi pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare ca PSD să o susţină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da şi mai uită şi despre discuţia privind scoaterea preşedintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord, dar el a promovat legile fix cu această formulare.

Şi cu siguranţă uită şi de insistentele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă şi a trebuit să demisioneze din minister. Şi da, a uitat şi cum domnia sa şi doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toţi miniştrii Cabinetului fiind exasperaţi că nu primesc avize.

Şi uită şi despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliştilor. Să nu mai punem la socoteală şi OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, şi desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-şi aduca fiul de la «ţară» la oraş… Staţi că am pierdut şirul…”, a declarat Anca Alexandrescu pe Realitatea din PSD, conform Adevărul.

Adevăratul motiv al amânării congresului PSD. „Are legătură cu grupul de la Cluj”