Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă atacă: Îşi aminteşte că s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie?

Anca Alexandrescu a fost, pentru o perioadă de timp, consiliera personală a Vioricăi Dăncilă, când a fost numită premier al României, dar Alexandrescu era omul de încredere al lui Liviu Dragnea, iar Dăncilă, după câteva luni, a decis să o dea afară, din cauză că îi raporta tot ce făcea premierul preşedintelui PSD din acea vreme.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 19:54
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă atacă: Îşi aminteşte că s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie?

În urma declaraţiilor din ultimele zile ale Vioricăi Dăncilă, conform cărora s-ar fi făcut presiuni din partea lui Dragnea pentru amnistie şi graţiere, Alexandrescu a decis să facă o serie de dezvăluiri.

„Ba chiar ce au negociat ei înşişi la Bruxelles cu Timmermans (n.r. Dăncilă și Toader). Viorica îşi aminteşte acum o întâlnire unde ea mai mult a tăcut (ne explică acum plină de înţelepciune) şi în care s-a cerut insistent OUG privind „amnistia şi graţierea”. În mai 2019 spune că: „Nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea. S-a discutat, iar eu vă spun un lucru, eu nu am avut niciodată pe masa guvernului un document referitor la amnistie şi graţiere, lucru pe care poate să-l confirme şi ministrul Justiţiei de atunci, Tudorel Toader”. Haha. Păi cum aşa? S-a cerut insistent dar nu a fost o impunere. Vai, vai!

Dar Viorica oare ce îşi mai aminteşte? Hai că e interesant! Cum s-a dus la Timmermans şi i-a explicat că trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie? Nu-şi aminteşte? Sunt sigură ca Ana Birchall le poate aminti şi Vioricăi şi lui Tudorel muuulte! Sau poate îşi aminteşte de vacanţele la mare, la munte, când juca ping pong cu domnul preşedinte! Ah, nu-şi mai aminteşte! Dar poate despre Legea apelor minerale? Sau Legea minelor? Nu? Sunt sigură însă că unii îşi amintesc. Si sunt la fel de sigură că atunci când lui Liviu Dragnea i se va aproba să vorbească cu presa, va confirma tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurtă, sau selectivă… sau mult tupeu şi cu siguranţă nu au caracter!”, scrie Anca Alexandrescu pe realitateadinpsd.net.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: „Premierul ştie cine a făcut poza în care fuma în Palatul Victoria. Mi-a spus şi mie”