Fosta fabrică Indagrara cuprinsă de flăcări! Pomierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul violent

Pompierii din Arad au fost nevoiți să intervină la fosta fabrică Indagrara, deoarece clădirea acesteia a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

14 feb. 2023, 17:43
Fosta fabrică Indagrara cuprinsă de flăcări! Pomierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul violent
Incendiu Indagrara

Marți, în jurul orei 12:15, pompierii Detașamentului Arad au fost nevoiți să intervină la clădirea fostei fabrici Indagrara care a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul era extrem de violent în momentul în care au ajuns pompierii la fața locului. Acesta s-a produs din cauza deșeurilor menajere din interiorul clădirii și se întindea pe o suprafață de 20 de metri pătrați. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Arad. Tragedia s-a produs după ce mașina în care se afla a fost izbită de un tren

Incendiul violent la fosta fabrică Indagrara

„Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 12.15, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fosta clădire Indagrara din municipiul Arad. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, cu degajări de fum, la deșeuri menajere și textile, în interiorul unei încăperi a clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea flăcărilor la restul încăperilor. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: țigara/fumatul. Mai exact, o țigară nestinsă și aruncată la întâmplare a condus producerea incediului”, informează Ruxandra Klein, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Citește și: FOTO. Primele efecte ale cutremurului de 5,7 din Gorj. „S-a mişcat toată clădirea, n-am mai trăit aşa ceva!”