Fosta iubită a lui Cristian Cioacă dezvăluie cum s-a îndrăgostit de acesta, înainte să fie condamnat: ”A fost o chestie unică, nu am mai trăit așa ceva”

Cristian Cioacă, ucigașul Elodiei Ghinescu, a avut o iubită în timpul în care a fost anchetat și judecat, înainte să fie condamnat definitiv.

23 aug. 2023, 21:55
Fosta iubită a lui Cristian Cioacă dezvăluie cum s-a îndrăgostit de acesta, înainte să fie condamnat: ”A fost o chestie unică, nu am mai trăit așa ceva”

Odată cu eliberarea lui Cristian Cioacă din penitenciar, revin în atenția publicului detalii legate de viața acestuia, printre care și relația pe care a avut-o cu Ligia Voinea, înainte ca fostul soț al Elodiei Ghinescu să fie condamnat.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Ligia Voinea a dezvăluit ce a atras-o la Cristian Cioacă. Se pare că ea a făcut primul pas după ce l-a văzut la televizor. Nu poate să descrie ce a simțit, cert este că a fost ”o chestie unică”.

Prima oară a contactat-o pe mama polițistului. I-a spus femeii cine este, dar și că vrea să îl ajute pe fostul polițist. Deși a lăsat un număr de contact, aceasta nu a mai avut răbdare, drept urmare, tot ea l-a sunat ulterior.

”L-am văzut la televizor. Toată lumea o să spună că e absurd. Mi s-a tăiat respirația când l-am văzut. A fost o chestie unică, nu am mai trăit așa ceva, chiar niciodată. Am făcut eu primul pas. Am hotărât să îl caut. Prima data am vorbit cu mama lui. I-am spus cine sunt și i-am spus că vreau să îl ajut.

Citește și: Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț, după ce bărbatul a agresat-o și a lăsat-o cu urme adânci pe viață: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”

Am lăsat numărul de telefon, de mobil, și totuși nu am avut răbdare să mă caute. Pe 22 octombrie l-am sunat și mi-a răspuns. I-am zis că vreau să vorbesc cu Cristian Cioacă. A zis că nu este, dar el era la telefon.

Eu în momenul ăla m-am tăiat. Nu știam ce să fac, nu mai puteam să zic nimic. Am întrebat că unde este, și mi-a zis că este prin împrejurimi. Au trecut 3 zile și mă gândeam de ce nu mă sună. N-am dorit toată noaptea înainte să mă întâlnesc cu el”, a povestit aceasta, pentru sursa citată, în urmă cu mai mulți ani.

Ligia Voinea a mai spus că prima întâlnire cu Cioacă nu a decurs conform așteptărilor, dar totuși cei doi au înfiripat o relație, până la urmă.

Citește și: Andrei Caramitru, despre infecția care l-a omorât pe tatăl său: ”Poate fi și ceva contactat prin spital, care să-i fi agravat situația”