Fosta iubită a lui Dani Oţil s-a măritat. Celebra influenceriţă şi-a găsit fericirea în braţele unui kinetoterapeut

Influenceriţa Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oţil, şi-a găsit, în sfârşit, marea iubire. Dacă profesional şi-a găsit menirea şi a cunoscut succesul cu o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi, pe plan personal lucrurile nu au stat la fel de bine.

25 sept. 2022, 23:15

Ioana Uretu a avut mai multe relaţii, dintre care cele mai cunoscute au fost cea cu Bogdan Cervenschi, fostul sot al Malvinei Cervenschi, cea cu Dani Oţil şi cea cu Ştefan Lungu. Dar nu s-a oprit la niciunul dintre aceşti bărbaţi. Acum, însă, influenceriţa pare că şi-a găsit marea dragoste, în persoana kinetoterapeutului Costin Craiu.

Fosta iubită a lui Dani Oţil s-a măritat cu un kinetoterapeut

Nunta a avut loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei, de pe malul lacului Herăstrău, iar printre invitaţi s-au aflat nenumărate vedete.

Citeste si Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

Ioana Uretu (32 de ani) are o afacere cu dulciuri, flori și cărți, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, ea fiind pasionată de gătit încă din copilărie.

O vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, apoi a decis să-şi deschidă propria afacere. Dulciurilor li s-au alăturat florile, fără de care nici un cadou nu ar fi complet, și apoi cărțile.

Citeste si Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Care e cel mai mare regret al prezentatorului tv: „Timpul nu îl mai pot da înapoi”