Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba: „Am vorbit la telefon cu el în urmă cu câteva zile. Mă gândesc că nu e nici arestat, nici în spital”

Alina este una dintre fostele iubite a lui Fulgy de la Clejani, dar una mai specială decât restul, asta deoarece tânărul i-a dedicat, recent, piesa "Fosta mea". Alina a răspuns acuzaţiilor pe cae Viorica de la Clejani le-a făcut referitor la fostele iubite ale fiului ei, despre care a spus că s-ar fi drogat.

16 iun. 2021, 22:25
Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba: „Am vorbit la telefon cu el în urmă cu câteva zile. Mă gândesc că nu e nici arestat, nici în spital”

Fosta iubită a lui Fulgy a declarat, în emisiunea “Xtra Night Show”, că nu s-a drogat niciodată, că Fulgy nu s-a drogat cât timp au fost împreună şi a răspuns acuzaţiilor lansate de Viorica de la Clejani la adresa fostelor iubite ale lui Fulgy. Viorica a susţinut, în urmă cu câteva zile, că ajunsese să le caute pe fostele iubite ale lui Fulgy în geantă pentru a le găsi droguri, având certitudinea că toate consumau substanţe halucinogene.

Alina a infirmat declaraţiile Vioricăi, dar a confirmat că au existat fete în viaţa lui Fulgy consumatoare de astfel de substanţe.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, schimb de replici dure: „Mama ţi-a crescut copiii, nesimţitule!”

Eu cu ei (părinţii lui Fulgy – n.red.) întotdeauna am avut o relaţie super ok, nu cred că ceea ce a spus Viorica a fost cu intenţie rea. Nu s-a pus problema de așa ceva niciodată, nu am fost controlată, nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală, viața mea e frumoasă așa cum e. Nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă. Într-adevăr, în trecutul lui Fulgy au fost niște fete care, din câte am auzit, erau mici consumatoare, nu sunt în măsură să judec eu. E și dânsa supărată, nu știu. M-a afectat declarația ei, şi ei mă cunosc foarte bine, nu s-a pus problema de așa ceva, nu am avut discuții de genul absolut niciodată, sunt chestii care se pot demonstra, nu e ca și cum ar fi o boală. Nu am făcut niciodată niciun test. Familia mea probabil nu știe, nici pentru familia mea nu e tocmai ok, familia mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt, nimeni din jurul meu nu s-ar gândi la așa ceva”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.

Fosta iubită a lui Fulgy este de părere că tânărul se află „într-un loc în care să se liniştească”

Alina a declarat, de asemenea, că a păstrat o relaţie de prietenie cu Fulgy după ce s-au despărţit şi că a vorbit recent cu el la telefon, motiv pentru care nu crede că ar fi arestat sau internat.

Am păstrat o legătură de prietenie, atât. Ne respectăm, avem o relaţie de prietenie ok, nu trecem de această barieră. Ce-a fost în urmă, a rămas în urmă. Nu ne-am mai întâlnit. Noi nu am fost foarte mult împreună, dar cât am stat cu el, am fost prin vacanţe, nu l-am văzut niciodată în stadiul ăsta în care este acum. Întotdeauna m-a respectat, mi-a vorbit frumos, am avut o relaţie ok. Mi-a mai spus că mă iubeşte şi după ce ne-am despărţit, dar nu s-a pus problema de vreo reîmpăcare. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă, pentru că am vorbit foarte rar. Am vorbit la telefon recent, acum câteva zile, mă gândesc că nu este nici arestat, nici în spital. Eu cred că este într-un loc pentru o perioadă pentru a se linişti el„, a declarat tânăra la “Xtra Night Show”.

Citeste si Ioniţă de la Clejani, ieşire furioasă după ce Fulgy a fost arestat: „L-am rupt şi l-am băgat în gunoi. Unii oameni sunt veninoşi”