Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial! Natalia a uimit-o pe Simona Halep: ”Megan Fox!?”

Ioana Natalia Țiriac face furori la cei 25 de ani ai săi. Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac a impresionat-o până și pe Simona Halep cu frumusețea sa răvășitoare.

09 apr. 2023, 20:53
Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial! Natalia a uimit-o pe Simona Halep: ”Megan Fox!?”
Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial!

Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial! Recent, tânăra a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu care a făcut ravagii. Frumoasa brunetă a primit sute de reacții din partea internauților.

Citește și Ion Țiriac a redevenit cel mai bogat om din România. Ce avere are și ce loc ocupă la nivel global

Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial!

Apariția Ioanei Natalia Țiriac nu a fost trecută cu vederea de urmăritorii săi care au comparat-o cu celebra actriță de la Hollywood Megan Fox.

Trăsăturile fizice care o fac pe fata lui Ion Țiriac să semene cu actrița cunoscută pentru rolul din „Transformers” au impresionat-o până și pe Simona Halep care a reacționat imediat la postare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Natalia Țiriac este unica fiică a miliardarului Ion Țiriac și a jurnalistei de origine egipteană, Sophie Ayad, considerată marea iubire a fostului tenismen. Ioana mai are un frate pe nume Karim.

Deși miliardarul român are trei copii legitimi, la un moment dat, acesta a dezvăluit că de fapt, are 33 de copii, 30 dintre ei nefiind recunoscuți oficial.

„Viața privată a lui Țiriac a creat pagini și pagini de comentarii amuzante și zvonuri scăpate de sub control. Primul român care a intrat pe lista Forbes recunoaște cu sinceritate că are 33 de copii: ‘Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce.

Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, au comentat jurnaliștii italieni de a publicația Outsidernews.it., pe baza declarațiilor făcute de Țiriac.

Deși se spune că Sophie Ayad a fost și va rămâne mare iubire a lui Ion Țiriac, miliardarul român a pierdut șirul cuceririlor. De-a lungul timpului în presă au apărut foarte multe povești despre viața amoroasă a fostului tenismen.

Ana Maria Ferentz, una dintre femeile despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că unul dintre atuurile afaceristului este comportamentul elegant.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume.

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a spus Ana Maria Ferentz în urmă cu mai multă vreme, citată de click.ro.

Citește și Ion Țiriac anunţă revenirea Simonei Halep în tenis. Ce se întâmplă acum cu fostul lider WTA