Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a apucat de OnlyFans. Cât de mulți bani câștigă pe platforma pentru adulți femeia care i-a răpit inima miliardarului

Despre Laurette și Ion Țiriac s-a zvonit că ar fi avut o relație, după ce au fost surprinși pe litoral. Acum, mulatra a admis că își câștigă banii pe platforma OnlyFans. Iată, cât bagă în buzunar femeia care i-a furat inima miliardarului român.

20 oct. 2023, 10:58

Mulatra focoasă Laurette, despre care s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Ion Țiriac după ce au fost fotografiați împreună pe Litoral, a încercat inițial să-și construiască o carieră în afaceri deschizând un salon de masaj. Pentru a obține sprijin financiar, a apelat chiar și la emisiunea „Imperiul Leilor”. Din păcate, afacerea ei nu a avut succes, ceea ce a determinat-o să caute alternative pentru a-și câștiga existența. Astfel, a decis să-și creeze un profil pe OnlyFans, o platformă destinată adulților, unde cei interesați de conținutul său din sfera intimă trebuie să plătească o taxă lunară de 20 de dolari.

Citește și: Ion Țiriac anunță sfârșitul pentru Simona Halep. Miliardarul nu mai speră la o revenire în tenis: „Extraordinar de greu”

„Contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt poze absolut normale, nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus Laurette pentru Spynews.ro.

După ce s-a vehiculat că Ion Țiriac ar fi ajutat-o cu o mașină de 100.000 euro pentru noul clip, Laurette a explicat natura relației ei cu milionarul român.

”Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac. Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus, în trecut, Laurette.

Recent, Laurette a avut probleme în viața sentimentală. Ea s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că motivul ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

„Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece prin momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette, citată de spynews.ro.

Citește și: Pensia uriașă a lui Ion Țiriac. Cum a reușit magnatul să primească de la statul român 700.000 de euro