Nicolae Guţă s-a pocăit. Manelistul a ţinut primul discurs în biserică: „Există un timp în care te poţi împăca cu Dumnezeu”

Nicolae Guţă a surprins pe toată lumea cu decuzia pe care a luat-o, şi anume să se pocăiască. Manelistul a participat la botezul surorii sale, Doina, iar cu această ocazie, a ținut un discurs despre credință, Dumnezeu și bariere.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 14:07
Nicolae Guţă s-a pocăit. Manelistul a ţinut primul discurs în biserică: „Există un timp în care te poţi împăca cu Dumnezeu”

Nicolae Guţă a fost filmat în timp ce vorbeşte într-o biserică de pocăiți din Petroșani. Şi nu doar atât. A şi cântat muzică religioasă, iar la final a promis că va veni mai des la biserică, urmând să se și boteze.

Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul! Dar, dacă fratele nostru o să facă o strofă, eu încă o strofă… Cântăm amândoi, pentru că, cel puțin pentru mine, cât și pentru voi, pentru familia mea, e mare bucurie că sora noastră astăzi s-a botezat și avem parte de o ceremonie la care multă lume și-ar dori.

Este foarte greu, din cuvinte și din voce să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu. E o mare bucurie pentru noi, mai ales că sora noastră s-a botezat și mai ales, celelalte surori sau frați care au luat calea Domnului cu adevărat. Și vă rog, atât eu cât și frații mei, ca Dumnezeu s-o călăuzească pe sora noastră, pe Doina, să poată să-și ducă credința înainte cu bucurie și, așa cum a spus fratele nostru, cu corectitudine.

Citeşte şi: Nicolae Guţă rupe tăcerea după ce a slăbit 40 de kilograme. „Nu am mâncat săptămâni întregi, nu am cancer sau SIDA”

Încerc să mai adaug două cuvinte: fratele Vali, așa cum vedeți, așa cum Dumnezeu a făcut Arca și a lăsat la liberă credință pe oricine să urce pe acea Arcă, la fel și fratele nostru, Vali, a făcut un gest către Dumnezeu și exact cum a spus, fără intervenția nimănui, fără banii nimănui, a băgat mâna în buzunar și din bănișorii lui, pe care putea să-i folosească în orice alt scop, a băgat bănuții ăștia aici, cu gând și cu scop către Dumnezeu.

Așa că cine vine aici, să înțeleagă, aş dori să vină în număr cât mai mare. Eu, cât îmi va permite timpul, o să fiu prezent… Cine vine în această biserică, nu vine la bani, vine la Dumnezeu. Până la urma urmei, fiecare dintre noi avem un număr de zile care mai târziu sau mai devreme se termină. Și atunci, există un anumit timp în care te poți împăca cu Dumnezeu sau în care nu te mai poți împăca cu Dumnezeu.

Eu am zis și repet. Nu zic niciodată nu! (Aleluia, se aude din sală), doar că, la fel ca fiecare, am lucruri de rezolvat, dar asta nu înseamnă că trebuie s-o amân la nesfârșit”, a transmis Nicolae Guță, într-o filmare prezentată de WOWbiz.ro.