Fosta iubită a lui Pastramă, mesaj dur pentru Brigitte. „Este un bărbat cu probleme”

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă a făcut dezvăluiri neașteptate după ce acesta s-a căsătorit civil cu Brigitte. Blonda a trecut peste dezamăgirea provocată de afacerist, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat.

31 mai 2019, 12:42
Fosta iubită a lui Pastramă, mesaj dur pentru Brigitte. „Este un bărbat cu probleme”

Brigitte Sfăt, avertizată după căsătoria cu Florin Pastramă. „Nu ascultam de nimeni din cauza lui. Adică, toți îmi spuneau că nu ne potrivim, eu ‘Batman, Batman’. Mi-a dovedit însă comportamentul lui de la Ferma cât de mult am greșit. El, și o să se lămurească și Brigitte, este… un bărbat cu probleme. Adică, va vedea și ea că, de fapt, este un bărbat scump, că va fi nevoită să aibă mare grijă de el. Din toate punctele de vedere. Poate e acum bogată, dar…”, a declarat Raluca Podea, fosta iubită a lui Pastramă, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, destinaţie exotică pentru LUNA DE MIERE. Cum a fost pentru cei doi NOAPTEA NUNŢII

Tânăra spune că s-a lecuit de Florin Pastramă și nu regretă o secundă despărțirea de el. „Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur, nicio secundă? Cred că îi e frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum”, a mai spus Raluca.

Raluca Podea și Florin Pastramă au fost la un pas de căsătorie, după o relație de aproape nouă ani.


loading...
Partenerii noștri