Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa. Primele imagini cu bolidul de 300.000 de euro VIDEO

Jador calcă pe urmele lui Dorian Popa și a decis să își achiziționeze un Lamborghini. Manelistul este de acum posesorul unui bolid de 300.000 de euro, de culoare roşie.

21 ian. 2023, 09:20
Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa. Primele imagini cu bolidul de 300.000 de euro VIDEO
Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa

Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa. Manelistul a recunoscut că a făcut o investiție proastă, dar a vrut să își facă această poftă de a avea o mașină scumpă. Pe contul său de Instagram, artistul a postat un clip video cu bolidul de lux, alături de mesajul „Fetița mea vine acasă”, semn că că procedurile au fost finalizate.

Citeşte şi: Ce soră frumoasă are Jador! Camelia abia s-a lansat în muzică și a început să fie atacată și criticată. „Fratele meu mi-a spus să nu îmi fie frică”

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta. Dacă îmi iau o mașină atât de scumpă, nu înseamnă că eu sunt alt om, am mașini mai scumpe, de fapt, decât aia, doar că e numele, de aceea spune lumea: ce mașină misto are băiatul ăsta”, a anunţat Jador.

Citeşte şi: Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux VIDEO

Dorian Popa i-a luat-o înainte lui Jador și deja este proprietarul unui Lamborghini Huracan. Recent, artistul a fost în Italia de unde s-a întors cu noua sa mașină. Achiziția este una spectaculoasă, pentru care a plătit 300.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)