Jador își caută iubită. Cum arată pentru el femeia perfectă: „Să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny””

Jador își caută iubită. Unul dintre cei mai în vogă maneliști vrea să găsescă femeia perfectă, care s-o prezinte întregii lumi. Ca să fie pe placul lui, cântărețul a dezvăluit ce atu fizic ar trebui să aibă cea care va deveni partenera lui.

23 ian. 2023, 18:14
Jador își caută iubită. Cum arată pentru el femeia perfectă: „Să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny””
Jador își caută iubită

Jador își caută iubită. Artistul și-a obișnuit fanii cu simțul umorului și glumele făcute în mediul online. Pentru că și-a împărtășit mereu activitățile, dar și dorințele, Jador nu a ezitat nici de această dată să facă acest lucru. Se pare că unul dintre cei mai răvniți bărbați din România a început să își caute jumătatea, spunând și ce gusturi are la femei.

Citește și: Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa. Primele imagini cu bolidul de 300.000 de euro VIDEO

Jador își caută iubită

Pe lângă că a anunțat că îți dorește o relație, Jador a spus și pe fel de femeie preferă. Se pare că Jador își dorește ca jumătatea lui să aibă forme voluptoase, semn că aspectul fizic este extrem de important pentru el. ”Vreau o fată care să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny”, a scris Jador într-o postare pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Jador a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că își dorește o relație cu Andreea Bostănică, o influenceriță născută la Chișinău și care este încă minoră. Acum, manelistul a dat cărțile pe față despre relația cu cea care este supranumită „Regina TikTok-ului”.

Manelistul i-a dedicat mai multe videoclipuri Andreei Bostanica, iar tânăra a fost de-a dreptul încântată. Mai mult, când Jador a fost surprins pe litoral alături de o domnișoară, Andreea Bostănică l-a luat la rost pe acesta, care a mărturisit că respectiva este doar o prietenă. Până la urmă, Jador a recunoscut că el și Andreea Bostănică sunt mai mult decât prieteni, însă deocamdată nu formează un cuplu, în mod oficial. „Vorbim și noi, îți dai seama, suntem… Nu știu ce să zic. Vorbim. Nu pot să zic că suntem prieteni, mai mult decât atât. Și oricum, are vârstă dragostea?”, a spus Jador.