Fosta logodnică a lui Mitea, victima unei agresiuni sexuale: „Mi-au pus drogul violului în băutură”

După cazul cutremurător al adolescentei din Vaslui violată de şapte indivizi, vedetele s-au unit pentru susţinerea şi încurajarea ei. Printre ele se numără şi fosta logodnică a fotbalistului Nicolae Mitea care a trecut printr-un episod asemănător cu cel al fetei de doar 18 ani batjocorită pe un câmp până la epuizare, scrie spynews.ro.

27 iul. 2015, 06:20

Gabriela Cristoiu, focoasa brunetă cu care fotbalistul Nicky Mitea a avut o relaţie controversată, este alături de Raluca, adolescenta din Vaslui care a fost batjocorită de şapte indivizi. Vedeta le-a povestit reporterilor SPYNEWS că în urmă cu doi a trecut printr-un episod asemănător, atunci când doi bărbaţi au încercat să profite de ea, după ce i-au administrat cunoscutul „drogul violului”. „Am ales să vorbesc abia acum fiind încurajată într-un fel de povestea şocantă a fetei din Vaslui. Vreau să ştie că acei băieţi vor plăti pentru ceea ce au făcut. Vorbesc acum din propria experienţă. În urmă cu doi-trei ani se folosea o substanţă numită drogul violului pe care agresorii o puneau în pahare fără ca victima să ştie. Doi bărbaţi mi-au pus «drogul violului» în băutură şi m-au agresat sexual. Se spune că nu îţi aminteşti nimic fiind sub efectul acelui drog, însă eu îmi amintesc perfect absolut tot. Efectul este să îţi pierzi controlul pentru câteva zeci de minute. Dar surpriza este că îţi aminteşti totul, cu lux de amănunte. Toţi din jurul meu mi-au recomandat să merg la poliâie, ceea ce am şi făcut. Nici acum nu mi-au ieşit din minte acele momente. Am fost la sediul Poliţiei din Ilfov şi am depus plângere însă nu s-a întâmplat nimic. Mai mult decât atât am fost acuzată că nu m-am dus imediat să preleveze probe de pe haine. Acei indivizi nu au scăpat, însă, nepedepsiţi”, a povestit Gabriela, fosta iubită a lui Mitea, extrem de afectată.

Violată de iubit, s-a răzbunat cumplit: „L-a chemat pe o plajă…”

Luni întregi Gabriela a aşteptat ca oamenii legii să facă dreptate, însă nu s-a întâmplat nimic. „Nu suportam gândul ca acei oameni care mi-au făcut rău să fie liberi, aşa că m-am dus la biserică şi m-am rugat. M-am târât în genunchi în biserici şi am făcut plângeri penale. Ţin minte că am pus acatiste, eram disperată. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile şi la ceva timp de la agresiune unul dintre ei a fost arestat pentru o altă infracţiune, altul a intrat într-un copac cu maşina şi a suferit răni grave. De aceea vreau să îi transmit fetei din Vaslui că totul în viaţă se plăteşte, iar mai devreme sau mai târziu se va face şi în cazul ei dreptate”, a adăugat tânăra, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Vedetele, mesaje dure pentru violatori: Să fie IZOLAŢI, BĂTUŢI, UMILIŢI şi niciodată să nu mai vadă lumina

 

A fost însărcinată cu Mitea

În luna februarie a anului curent, Gabriela urma să îi ofere lui Nicolae Mitea un copil. Însărcinată  în luna a doua, tânăra a fost nevoită să renunţe la sarcină. „Am constatat că inima bebeluşului nu mai bate. Nu se pune problema, am fost însărcinată cu el. El spunea că eu afirm că sunt însărcinată pentru a strica relaţia cu noua iubită. Am fost la medic şi la medici. Eram într-o situaţie critică şi am renunţat la el. Am salvat o situaţie, aşa cred eu. Inima copilului nu bătea în parametrii normali. Dacă o păstram se ajungea la ceva mai grav”, declara Gabriela Cristoiu, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.