Fosta măicuţă Sebastiana îşi petrece Paştele alături de gemenele sale VIDEO

Sărbătoare în casa fostei măicuţe Sebastiana. Este primul Paşte pe care fosta stareţă îl petrece în afara vieţii monahale, alături de cele două fetiţe ale sale, cărora le-a dat naştere acum aproape cinci luni.

RomaniaTV.net
15 apr. 2012, 09:14
Fosta măicuţă Sebastiana îşi petrece Paştele alături de gemenele sale VIDEO

„Petrecem Paştele în familie, lângă copii. Ne simţim bine. Paştele este sărbătoarea bucuriei, a Învierii, nu avem de ce să fim trişti. Am pregătit de toate, ouă roşii, pască, cozonac, miel”, a declarat la România TV, fosta măicuţă.

Sebastiana Gâtlan, fosta măicuţa de la mânăstirea Tăriceni din Călăraşi locuieşte în Bucureşti şi intenţionează să rămână definitiv în Capitală. De la izbucnirea scandalului, viaţa maicii s-a schimbat semnificativ. Ca să se poată întreţine pe ea şi pe cele fetele ale ei, femeia intenţionează să îşi găsească un loc de muncă.

„Categoric îmi voi găsi un loc de muncă în momentul în care fetele vor mai creşte. Acum trebuie să am grijă de ele” a declarat Sebastiana Gâtlan. 

Fosta maică de la Tăriceni a recunoscut că a păcătuit în momentul în care a rămas însărcinată. „Am făcut un păcat este adevărat, însă mai mare ar fi fost acesta dacă aş fi făcut altceva”, a spus femeia.

Sebastiana Gâtlan speră să se întoarcă la mănăstire în momentul în care fetele sale vor împlini vârsta majoratului.