Soțul Alinei Vidican, după doi ani de căsnicie: „Nu am și nu trăiesc viața perfectă”

Alina Vidican trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu milionarul brazilian Claude Senhoreti. Celebrul pilot de curse este căsătorit de doi ani cu fosta parteneră a lui Cristi Borcea și mărturisește că nu are o viață perfectă alături de ea.

15 feb. 2023, 18:04
Soțul Alinei Vidican, după doi ani de căsnicie: „Nu am și nu trăiesc viața perfectă”

De când a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oră, Alina Vidican este mai fericită ca oricând. Are un soț celebru, frumos și bogat care o iubește și o răsfață. După doi ani de căsnicie, milionarul Claude Senhoreti a făcut dezvăluiri despre cum este căsnicia cu Alina Vidican.

Claude Senhoreti: „Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri”

Alina și Claude s-au cunoscut în urmă cu aproximativ cinci  ani, la o petrecere aniversară și spun că a fost dragoste la prima vedere. Nunta a fost una fastuoasă și a avut loc într-un loc exclusivist din Florida, într-o clădire istorică, în Boca Raton.

Citiți și: Cum arată acum Alina Vidican după ce şi-a făcut operaţii estetice de 40.000 de euro. Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut

După ce a fost părăsită de către Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina Vidican și-a luat copiii și s-a mutat în America.

Ultima postare făcută de Claude Senhoreti pe Intagram este despre Alina Vidican și vorbește despre cum s-a schimbat viața lui de când a cunoscut-o. Milionarul a dezvăluit că relația lor nu este deloc lipsită de probleme și discuții contradictoriu. Cu toate acestea, bărbatul simte norocos și fericit alături de soția sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claude Senhoreti (@csenhoreti)

„Am simțit să împărtășesc cu voi puțin mai mult din cea mai importantă zi din viața mea și să vă arăt mai multe despre legătura noastră și despre familia noastră. Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată.

Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior. Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot cu capul deasupra apei, să încerc din nou și din nou.

Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a scris Claude Senhoreti pe contul său de socializare.

Citiți și: Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar. Ce surpriză i-a făcut blondinei: „Eşti cea mai frumoasă femeie”