Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai. Primele imagini de la eveniment

Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai. Mirela Popa s-a căsătorit religios în luna iulie a anului trecut, iar acum a avut loc petrecerea. Creatoarea de modă este stabilită de câţiva ani în Emiratele Arabe.

10 dec. 2021, 09:23
Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai. Primele imagini de la eveniment
Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai

Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai. Mirela Popa şi soţul ei, Safwan Nached, au organizat o petrecere în aer liber, pe plajă, deoarece și-au dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru relaxat. Au avut invitați veniți din toate colțurile lumii.

Cei doi îndrăgostiţi trăiesc o poveste de dragoste încă din 2016, iar anul trecut, în plină pandemie, și-au jurat iubire veșnică. Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a determinat să amâne petrecerea până acum.

E un loc exotic, e exact pe plajă și vrem să fie relaxat. Oamenii care ne sunt foarte apropiați au călătorit până aici ca să ne fie alături astăzi.

Au venit oameni din Canada, Statele Unite, Franța, Austria, Italia Spania, România. E o petrecere cosmopolitană pe care am vrut să o ținem cât mai restrânsă posibil.”, au declarat proaspeții căsătoriți, în emisiunea „Teo Show”.

Fosta soţie a lui Bogdan Stelea s-a măritat în Dubai

Mirela Popa a purtat rochie lungă, argintie, inspirată de cele pe care le purtau zeițele Greciei Antice. Ca accesorii, fosta soție a lui Bogdan Stelea a ales un set de bijuterii cu pietre prețioase.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai: „Fac avere pentru copiii mei”

Fastuosul eveniment a avut loc la puțin timp după ziua de naștere a mirelui. Cu această ocazie, Mirela i-a urat „La mulți ani” în fața tuturor invitațiilor, care l-au felicitat la rândul lor.

Mirela și Safwan Nached plănuiesc o vacanță în Insulele Maldive, iar vizavi de copii, creatoarea de modă spune că vrea să mai aştepte cel puţin un an, deoarece vrea să mai petreacă timp cu soţul ei.

Sunt foarte fericită și mă simt împlinită. Doresc la toată lumea același lucru, nu am cuvinte! Nu îmi doresc mai mult de atâta, aș putea spune. Vorbim de la anul încolo (n.r despre copii), acum trebuie să ne relaxăm după petreceri și să ne concentrăm, să vedem dacă se leagă ceva.”, a mai spus Mirela Popa.