Ramona Gabor rupe gura târgului. Duce o viață de vedetă în Dubai și petrece cu celebrități precum Penelope Cruz sau John Legend

Ramona Gabor s-a stabilit de câțiva ani în Emiratele Arabe, unde și-a lansat o afacere cu parfumuri. Ea a fost prezentă la un eveniment foarte select alături de vedete de la Hollywood.

04 nov. 2021, 13:16

Ramona Gabor trăieşte deja de câţiva ani în Dubai, unde şi-a dezvoltat propriul business cu parfumuri.

În ciuda gurilor rele care nu contenesc să o bârfească, Ramona demonstrează ca este o prezență de luat în seamă pe scena mondenă din Emmiratele Arabe.

Recent, ea s-a aflat la show-ul de modă a casei Chanel organizată la Dubai Creek Harbour, unde cunoscătorii şi invitaţii aleşi pe sprânceană au putut urmări prezentarea colecţiei CHANEL Cruise 2021/22.

Surorile Gabor au cerut ajutor pentru înmormântarea tatălui lor. Câţi bani au primit de la Casa de Pensii

Manechinele, îmbrăcate preponderent în alb şi negru, au defilat pe fundalul unor imagini din Provence extrase din filmulul „Testamentul lui Orfeu”, al lui Jean Cocteau.

Printre invitaţii speciali s-au aflat ambasadoarele casei de modă Penélope Cruz, Caroline de Maigret şi Soo Joo Park, alături de alte vedete, dar şi de talentatul John Legend, care a cântat pe scena Chanel.

Ramona Gabor s-a aflat tot în primul rând al spectacolului. Sora Monicăi Gabor a fost foarte elegantă şi a postat şi câteva imagini de la prezentarea de modă pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor)

Surorile Gabor s-au reunit. Poze incendiare cu Monica și Ramona în vacanţa petrecută la Mykonos. GALERIE FOTO

Surorile Gabor îşi petrec vacanţa de vară într-una dintre cele mai exclusiviste destinații de vacanță din lume, insula Mykonos. Ramona și Monica nu se uită la bani când vine vorba de satisfăcut pofte şi capricii. Cele două au fost surprinse într-unul dintre cele mai scumpe restaurante de pe insulă, aflat în frumosul golf Agia Anna, lângă plaja Kalafatis. Aici se delectau cu preparate delicioase, de la caracatiță, la calamari și scoici.

Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău. În ce a investit câteva mii de euro
Ramona a postat pe Instagram mai multe poze şi story-uri realizate la plajă, poze în care îşi expune corpul cu dimensiuni perfecte, cu care face furori pe podiumurile de modă.

În această vacanţă luxoasă, celor două surori nu li s-a alăturat, din păcate, şi cea de-a treia soră, Alina, care a rămas acasă, la Bacău.

rintre vedetele din România care și-au mai petrecut vacanţele în insula miliardarilor se numără Elena Băsescu, Elena Udrea și iubitul Adrian Alexandrov, Lili Sandu, Vica Blochina sau Cătălin Scărlătescu.

Cu ce se ocupă, în prezent, surorile Gabor

Ramona Gabor are 32 de ani și de aproximativ 10 ani de zile locuiește în Dubai. Vedeta e mulțumită acum de viața sa, are succes pe plan profesional, multe contracte, dar și o afacere, o linie de parfumuri care îi poartă numele.

Ramona nu are vreun gând să se mai întoarcă acasă, e mulțumită și mândră de viața pe care o are la sute de kilometri depărtare de casă, în Dubai. Sora Monicăi Gabor s-a stabilit acolo, ba chiar și-a clădit și o carieră. Aceasta are multe contracte de imagine cu diverse branduri cunoscute acolo, este fotomodel la multe evenimente. Pentru acest job, Ramona are mare grijă la stilul său de viață, urmează o dietă și face și mult sport.

Monica Gabor s-a reprofilat de când s-a mutat în America la Mr. Pink, împreună cu fiica ei, iar acum se ocupă cu educația, și nu doar a fiicei sale. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a schimbat complet stilul de viață, dar și jobul.

După ce fostul afacerist din Izvorani a rămas falit, fiica lui și a Monicăi, Irinuca, a plecat în SUA cu mama ei pentru a avea o viață mai bună, iar lucrurile s-au schimbat enorm pentru fiecare dintre ele. Astfel, Monica Gabor a devenit profesoară suplinitoare în SUA, după cum a declarat fostul ei partener de viață în cadrul unei emisiuni. Tânăra de 33 de ani a declarat de mai multe ori că este fericită cu noua ei viață și cu bărbatul de lângă ea, omul de afaceri Mr. Pink.