Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie i-a dat replica lui Aurelian Temișan: „Din senin, Aurelian Temișan i-a anunțat că se retrage. Am fost martoră la suferința lui Daniel”

Recent, Aurelian Temișan a făcut o serie de dclarații cu privire la motivul pentru care a decis să părăsească trio-ul din care făcea parte alături de Daniel Iordăchioaie și Adrian Enache. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a reacționat rapid, afirmând că realitatea este cu mult diferită. Mai mult, Nouria Nouri a mărturisit că fostul ei soț a fost extrem de afectat de plecarea lui Temișan.

24 apr. 2023, 19:46
Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie i-a dat replica lui Aurelian Temișan: „Din senin, Aurelian Temișan i-a anunțat că se retrage. Am fost martoră la suferința lui Daniel”

În anii ’90 trei dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară au decis să se unească într-un proiect comun, care avea să rămână în inimile și mințile românilor cu denumirea de „trio-ul de Aur”. Din acest proiect făceau parte Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioaie și Adrian Enache, fiecare dintre ei fiind deja cunoscut și la nivel individual. Recent, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, moderată de către Denise Rifai, Aurelian Temișan a vorbit despre motivul pentru care, la un moment dat, a decis să pună punct acestei colaborări. Acesta a mărturisit că, din punctul lui de vedere, erau prea diferiți pentru a putea să aibă o organizare și o colaborare temeinică. Totuși fosta soție a lui Daniel Iordăchiaie are o altă versiune a acestei povești, motiv pentru care a oferit și o replică.

Citește și: Aurelian Temișan și-a înșelat nevasta? Artistul a dat cărțile pe față: „Este în firea umană să ispitească”

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, a mărturisit că fostul său soț a fost extrem de afectat atunci când Aurelian Temișan a părăsit „trio-ul de Aur”. Mai mult, aceasta a dezvăluit că acesta a fost estrem de implicat sufletește și că, în acel moment, toate visurile sale au fost spulberate atunci când Temișan a părăsit trupa.

„Eram cu Daniel, chiar atunci, la început, în 1999, când se destrămase grupul. Pot să spun că el a suferit foarte mult, din cauza asta, am fost martoră la suferința lui Daniel. Nu știu cât de implicați au fost ei sufletește, dar Daniel a fost foarte mult, umblau să scoată și un album, repetau, înregistrau. Din senin, Aurelian Temișan i-a anunțat că se retrage, a spus că-și face un album de hip-hop. Ei au cântat împreună și la Teatrul din Ploiești, lucram și eu acolo, atunci, și știu că erau capete de afiș, iar în momentul în care urcau ei trei pe scenă era isterie.” a declarat actrița pentru Impact.

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a dat cărțile pe față

Totodată, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie a admis că toți cei trei artiști din trupă au personalități extrem de puternice, așa că, la un moment dat, colaborarea dintre ei doi a devenit imposibilă.

„Dar, făceau o coregrafie, stabileau ceva, iar când apăreau pe scenă nu se mai respecta nimic, pentru că Adrian Enache făcea altceva, posibil asta l-a deranjat pe Aurelian. Acum, se mai sună între ei, nu sunt certați, mai își vorbesc, dar nu mai au proiecte comune pe termen lung. Ar mai avea succes, sunt convinsă, numai că n-au cum să se reunească, nu cred că mai au de gând. Personalitățile lor nu au nicio legătură una cu alta și sunt trei pietre tari, care se tot lovesc. Așa că, fiecare a luat-o pe drumul lui, fiecare își vede de pătrățica lui”. a mai adăugat fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie.

Recent, Aurelian Temișan a participat la emisiunea moderată de Denise Rifai, unde a discutat despre motivele care au stat la baza deciziei lui de a părăsi trio-ul din care făcea parte, alături de Adrian Enache și Daniel Iordăchioaie. Cântărețul a dezvăluit că fiecare dintre cei trei aveau deja un grad de notorietate ridicat, iar acest lucru a generat lipsă de organizare.

„Faptul că noi n-am fost trei băieți, care ne-am unit să facem un trio, ci eram trei nume, trei entități, care am încercat să facem ceva comun și fiind trei personalități puternice, nu ne-am mai corelat energiile, la un moment dat. Nevorbind de niciunul dintre ceilalți doi, care îmi sunt în continuare prieteni. Am simțit că este o muncă pe loc, pe care o făceam, aceea de a repeta anumite finaluri de piese, dau un exemplu, din punct de vedere coregrafic, și în concert nefiind deloc așa cum am făcut la repetiții. Pentru că unul din colegi avea cu totul altceva de făcut, ba era în sală, dădea autografe și această energie pierdută o dată, de două ori, de zece ori, s-a adunat și, personal, am obosit. Eu sunt cel care am rupt acel trio, care și acum ar funcționa, vocal, dar suntem diferiți ca personalități și nu mai puteam fi împreună. Mergeam într-o derivă, așa că ne-am despărțit”.

Citește și: Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan: „E destul de greu”