Fosta soţie a lui Daniel Pancu aruncă bomba despre Andra Teodorescu: „Numărul domnişoarei era salvat cu nume de bărbat”

Mihaela Stanciu, fosta soţie a antrenorului Daniel Pancu, a venit cu precizări după divorţul de fostul fotbalist. Cei doi s-au despărţit după o relaţie de 22 de ani.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 06:13
Fosta soţie a lui Daniel Pancu aruncă bomba despre Andra Teodorescu: „Numărul domnişoarei era salvat cu nume de bărbat”

Aceasta a clarificat faptul că decizia de a divorţa a fost a sa şi nu are nicio legătură cu actuala parteneră a antrenorului din Copou.

Citeşte şi: Daniel Pancu s-a mutat cu NOUA IUBITĂ. A divorţat de sora lui Nicolae Stanciu şi s-a cumplat cu o BOMBĂ-SEXY

„Eu sunt cea care a decis să pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relaţie de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriţi legal. Motivele nu doresc să le dezvălui, însă doresc să subliniez că separarea mea de Daniel nu are nicio legătură cu actuala parteneră de viaţă a lui” , a precizat fosta soţie.

„Legat de o altă dezinformare apărută în presă, aceea că, în urmă cu 20 de ani, fostul meu soţ şi actuala parteneră de viată au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numărul de telefon al domnişoarei era salvat cu nume de barbat: Ando! Iar lista contină: Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc”, a scris Mihaela Stanciu pe o reţea de socializare.

Imediat după ce a postat mesajul, Mihaela şi-a închis contul de Facebok. Daniel Pancu trăieşte în prezent o poveste de dragoste cu primul fotomodel din România, Andra Teodorescu.

Mihaela şi Daniel Pancu s-au căsătorit în 2009, iar nașii de cununie au fost Adrian Iencsi și soția sa, Gina. Cei doi avea deja o relaţie de peste cinci ani în acel moment. Mihaela este sora fostului căpitan din Giuleşti, Nicolae Stanciu.


loading...
Partenerii noștri