Fosta soţie a lui Demis Roussos locuieşte în România

Demis Roussos a fost căsătorit timp de 10 ani cu americanca Pamela Roussos Raţiu. În 2004, aceasta s-a măritat cu Indrei Raţiu, fiul lui Ion Raţiu, şi s-a mutat la Turda, unde se ocupă de proiectele familiei.

26 ian. 2015, 12:04
Fosta soţie a lui Demis Roussos locuieşte în România

Pamela Roussos Raţiu s-a născut în Los Angeles, California, în 1948, familia sa având origini irlandeze, belgiene, germane şi chinezeşti. Mama ei a lucrat în domeniul managementului hotelier, în timp ce tatăl a fost un fermier în Texas.

Pamela a fost crescută de bunici în Beverly Hills, Springfield Missouri şi St. Petersburg Florida. A studiat vioara, la 12 ani obţinând o bursă la Universitatea de Stat din Florida şi apoi s-a înscris la Conservatorul din Cincinnati.

La 19 ani, Pamela a decis să se mute în Manhattan şi a luat lecţii teatru de la celebra Stella Adler, fiind colegă cu Robert de Niro. După câţiva ani, s-a mutat la Londra, unde a fost model pentru numeroşi designeri britanici şi europeni. În această perioadă a vieţii a lucrat cu vedete precum Andy Warhol, Liza Minelli, Sylvana Mangano sau Lauren Bacall, potrivit adevarul.ro.

Destinul a făcut ca soția lui Indrei Rațiu, fiul legendarului politician Ion Rațiu, dar și fosta soție a celebrului cântăreț Demis Roussos, să aibă parte de momente de mare cumpănă de-a lungul vieții. A trecut prin clipe crunte. A fost prima femeie ţinută ostatic în Orientul Mijlociu şi a scăpat ca prin minune din avionul deturnat de adepţii Mişcării Hezbollah.