Fosta soţie a lui Eminem a încercat să se sinucidă. Kim Scott, salvată în ultimul moment

Fosta soţie a rapperului Eminem a fost transportată la spital, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Potrivit poliţiştilor, Kim Scott a fost descoperită într-o baltă de sânge.

14 aug. 2021, 10:06
Fosta soţie a lui Eminem a încercat să se sinucidă. Kim Scott, salvată în ultimul moment
foto: Daily Mail

Fosta soţie a lui Eminem a fost descoperită „sângerând excesiv” în baia casei sale din Michigan, ca urmare a unei tentative de sinucidere, se arată într-un raport al poliţiştilor.

În vârstă de 46 de ani, Kim Scott a fost internată în spital, fiind supusă unei evaluări psihologice, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor pe 30 iulie, scrie Daily Mail.

Fosta soţie a lui Eminem, găsită plină de sânge de un prieten

Anchetatorii spun că femeia a fost descoperită, având asupra sa un „obiect neidentificat” şi foarte multe pete de sânge din cauza rănilor pe care şi le-ar fi provocat pe picioare. De asemenea, Kim Scott, fosta soţie a lui Eminem, a încercat să îl lovească pe unul dintre poliţiştii care au intervenit la faţa locului.

De asemenea, ofiţerii au descoperit în locuinţă „mesaje bizare” pe care Kim Scott le-a scris pe un ambajat din carton pentru membrii familiei sale. Printre acestea, femeia ceruse să nu fie resuscitată.

Citeşte şi: Hailie, fiica lui Eminem, imagini incendiare pe internet! Cum arată tânăra în vârstă de 26 de ani FOTO

Alarma a fost dată de un apropiat al fostei soţii a lui Eminem care a primit un mesaj fără sens de la ea şi, pentru că a intrat la bănuieli, s-a dus de urgenţă să vadă ce se întâmplă. Acesta a chemat de urgenţă ambulanţa, după ce a găsit-o pe Kim Scott plină de sânge.

Cauza se pare că a fost determinată de moartea mamei lui Scott, Kathleen Sluck, care a decedat pe 23 iulie, la vârsta de 65 de ani. Înmormântarea a avut loc pe 29 iulie. Mai mult, Dawn Scott, sora lui Kim, a murit în 2016 la doar 41 de ani, din cauza unei supradoze de heroină.

Kim Scott şi rapperul Eminem, pe numele său real Marshall Mathers III (48 de ani), au împreună o fiică, pe Hailie Jade (25 de ani). Artistul a adoptat-o pe Whitney (18 ani), fiica lui Kim dintr-o relaţie anterioară, precum şi pe Alaina (27 ani), fiica surorii gemene a lui Kim care a decedat.

Kim şi Eminem s-au căsătorit în 1999, însă au divorţat cu scandal doi ani mai târziu. În ianuarie 2006 s-au recăsătorit, dar s-au despărţit din nou în luna aprilie a aceluiaşi ani.

Citeşte şi: O admiratoare a lui Eminem a stabilit un record mondial! Aceasta este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un artist