Fosta soţie a lui Ionel Ganea, prima reacţie după DIVORŢ. Ce au decis magistraţii

Publicat: Miercuri, 11 Decembrie 2019 22:58 // Actualizat: Miercuri, 11 Decembrie 2019 22:58 // Sursa: romaniatv.net

Dana Iaru, fosta soţie a lui Ionel Ganea, a făcut primele declarații după divorțul de fostul component al "Generaţiei de Aur".

Dana Iaru şi Ionel Ganea au divorţat în urmă cu doar câteva zile, dar sentința nu este deloc pe placul ex-partenerei de viață a celebrului atacant al echipei naționale.

Soţia lui Ionel Ganea face dezvăluiri teribile despre TEROARE şi BĂTAI. Acuzaţii grave la adresa fostului atacant al NAŢIONALEI

"Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant.

Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a paratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub forma rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în satul Gura Văii, Str. Principală nr. 207A, comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată", au stabilit magistrații.

Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din "Generaţia de Aur". Soţia sa a rupt tăcerea: "M-a dat afară din casă!"

Dana Iaru a comentat sentinţa pentru Cancan.

Golgheterul "Generaţiei de Aur", DESFIINŢAT în INSTANŢĂ. Probe ŞOCANTE depuse de soţia care a cerut DIVORŢUL

"Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate", a spus Dana Iaru.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dana Ganea Dana Iaru divorţ Ionel Ganea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H