Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a transformat total. Cum arată acum Diana, după ce s-a recăsătorit

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a transformat total. Diana şi prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani au fost căsătoriţi timp de 15 ani şi au împreună doi copii. Au divorţat în urmă cu şapte ani, din cauza Lidiei Buble, spun gurile rele.

12 aug. 2022, 16:24

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a transformat total. Prezentatorul de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu superba brunetă Daliana Răducan, însă nici Diana nu s-a lăsat mai prejos şi s-a recăsătorit în 2019 cu Radu Biță.

Citeşte şi: Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a transformat total

Diana Simion Biță pare mai fericită ca niciodată, de când a divorțat de vedeta Antena 1 și și-a găsit sufletul ei pereche în persoana lui Radu Biță. Cei doi se cunoșteau de 20 de ani, iar în urmă cu câţiva ani și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Recent, Diana a publicat o imagine cu soțul ei, iar pe faţa fostei soţii a lui Răzvan Simion se poate observa că este extrem de fericită alături de partenerul ei.  „Despre dragoste și alte întâmplări” a scris romantică Diana Biță în dreptul fotografiei cu soțul ei.

Diana și Radu au ținut secretă relația și au oficializat-o abia în 2019, iar în 2021 s-au căsătorit. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar Radu, care a scris un mesaj pe reţelele de socializare.

Da. Suntem o familie!” a notat Radu Biță în dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana.