Fosta soție a lui Sabin Ilie, bătută în Herăstrău. Cum a salvat-o Vica Blochina din pumnii unui afacerist

Leta Ilie, fosta soţie a lui Sabin Ilie, a fost protagonista unui incident teribil petrecut la un local de fiţe din Herăstrău. Mai precis, aceasta ar fi fost luată la bătaie de un "băiat de oraş" şi doar intervenţia prietenei ei, Vica Blohina, a salvat-o de la o corecţie zdravănă.

22 iul. 2022, 16:23
Fosta soție a lui Sabin Ilie, bătută în Herăstrău. Cum a salvat-o Vica Blochina din pumnii unui afacerist
Fosta soție a lui Sabin Ilie, bătută în Herăstrău

Fosta soție a lui Sabin Ilie, bătută în Herăstrău. Scandalul ar fi pornit după ce Leta Ilie i-a aruncat bărbatului un pahar în cap. Acesta stătea liniștit alături de prietenii lui și asculta manele, când un pahar ar fi zburat în direcția lui şi l-a tăiat la buză.

Bătaie cu bâte şi topoare în Gura Humorului după o poveste de dragoste cu final nefericit

Cu toate că bărbatul în cauză este cunoscut în lumea bună a Capitalei drept o persoană calmă și liniștită, se pare că gestul fostei soţii a lui Sabin Ilie a fost prea mult chiar și pentru el. Și-a ieșit din minți, s-a dus direct spre Leta Ilie și a început să o pălmuiască în văzul tuturor celor din local, complet șocați de ceea ce se întâmplă, până a intervenit Vica Blochina, scrie Cancan.

Bătaie în trafic, la Galaţi. Un şofer a spart cu o bordură geamurile altei maşini, scandalagiii au fost săltaţi de poliţie VIDEO

Leta Ilie are doi copii cu fostul atacant de la Steaua. După divorțul din 2005, aceasta s-a lansat în afaceri, dar a fost inplicată şi în alte scandaluri care sunt destul de cunoscute în lumea mondenă a Capitalei. Culmea, se pare că fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie nu se află la primul incident în acest local de fițe din Capitală. În trecut, ar mai fi făcut un scandal monstru în incinta acestuia din Herăstrău, iar la acel moment conducerea a decis să îi interzică accesul pe o perioadă mai lungă de timp. Din păcate pentru ea, se pare că Leta Ilie nu și-a învățat lecția și a recidivat!