Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri. Ar fi încercat să o otrăvească? „A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”

Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri. Înainte de relația cu Oana, fostul edil al Capitalei a fost însurat cu Teodora, cu care are și o fată, Alina. Cei doi s-au despărțit după un an de la căsătorie, atunci când a cunoscut-o pe actuala lui soție.

19 sept. 2023, 19:30
Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri. Ar fi încercat să o otrăvească? „A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”
Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri

Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri.  ”Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut.

Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povestea în urmă cu ceva timp Teodora, potrivit Ego.ro.

Citește și: Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani. La ce face referire soția lui Viorel Lis: „Nu toată lumea poate spune și demonstra.”

Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave la adresa omului de afaceri

Teodora nu ezită să facă acuzații grave, cum că Viorel Lis ar fi vrut să o otrăvească. Mai exact, i-ar fi schimbat pastilele din geantă, pe care le lua la acel moment.

A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm.

Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate.

Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”, a mai povestit Teodora Gheorghe.