Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani. La ce face referire soția lui Viorel Lis: „Nu toată lumea poate spune și demonstra.”

Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani. Vedeta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de soțul său, fostul idil al Capitalei. Viorel Lis se află într-o stare nu tocmai bună, din punct de vedere medical, iar blondina se dedică nevoilor partenerului ei.

11 sept. 2023, 12:05
Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani. La ce face referire soția lui Viorel Lis: „Nu toată lumea poate spune și demonstra.”
Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani

Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani. Chiar dacă nu este foarte ok psihic, din cauza stării de sănătate a soțului ei, vedeta încă păstrează legătura cu fanii. Recent, a făcut o postare pe rețelele sociale, care i-a pus pe gânduri pe internauți.

Oana Lis, anunț neașteptat pentru fani

Soția lui Viorel Lis nu a precizat dacă a avut vreo dispută cu cineva înainte de a trimite acest mesaj, în care spune că a observat trecerea anilor, mai ales în privința ei, iar înțelepciunea i-a sporit, fiind recunoscătoare propriei persoane pentru atenția acordată dezvoltării personale. Oana este foarte mândră de evoluția sa, „ceea ce nu toată lumea poate spune la fel”.

Da, am îmbătrânit și eu (logic, e cel mai normal lucru), dar bine că sunt mai înțeleaptă și m-am ocupat de evoluția mea. Ceva ce nu toată lumea poate spune și demonstra.”, a scris Oana Lis pe InstaStory.

Citește și: FOTO! Pantera Roz de București! Oana Lis, apariție bombonicioasă pe străzile din Capitală! S-a îngrășat 23 de kilograme și este de nerecunoscut!

 Care este cea mai mare dorință a Oanei Lis

Oana Lis a dezvăluit că își dorește de foarte mulți ani foarte mult o casă la curte. Însă, acum această dorință a devenit și mai arzătoare deoarece soțul său  nu a mai ieșit din casă de câteva luni de zile din cauza problemelor de sănătate.

Mi-aș dori să stau la o casă cu curte. Mă emoționează subiectul. Mi-ar plăcea ca si Viorel să mai iasă din curte, n-a mai ieșit din casă de vreo 6 luni și așa ar ieși și el la aer. Sunt lacrimi pentru că eu eram obișnuită să vin la emisiuni cu Viorel, sunt foarte multe amintiri pe care eu le retrăiesc, dar acum sunt singură mai mult timp.(…)

Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă, să fie Viorel sănătos, bunica mea, persoanele pe care le iubesc, pentru că aud de atât de multe boli și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Am și eu momente când mă simt pierdută, chiar și cu toată psihologia pe care am învățat-o, am și eu momente de deznădejde, momente în care plâng. Înainte eu nu plângeam.

Deși am avut probleme în viață, consideram că doar o femeie slabă plânge, dar nu, am învățat că o femeie puternică își acceptă și vulnerabilitățile și lacrimile ne ajută să ne simțim mai bine.

Am fost de multe ori pierdută, dar ce-mi dă putere este că trebuie să am grijă de Viorel, altcineva nu are cine, credința în Dumnezeu, apoi faptul că eu sunt o persoană veselă, oricât de multe probleme am eu am o scânteie în mine, îmi place să râd, să fac caterincă, să fac haz de necaz. În cele mai grele momente eu râd”, a declarat Oana Lis, potrivit kanald.ro.