FOTO! Pantera Roz de București! Oana Lis, apariție bombonicioasă pe străzile din Capitală! S-a îngrășat 23 de kilograme și este de nerecunoscut!

Oana Lis este de nerecunoscut, după ce s-a îngrășat peste 23 de kilograme. Soția lui Viorel Lis a ieșit pe străzile din București purtând o ținută care a arătat-o în toată „splendoarea”, asortată din cap până în picioare.

10 sept. 2023, 08:43

Oana Lis a atras atenția tuturor cu ținuta pe care a purtat-o zilele trecute în București. Soția fostului edil al Capitalei și-a pus ținuta de bombonică și a mers la bancă, însă culoarea aleasă de aceasta a atras cu siguranță atenția tuturor celor pe lângă care a trecut, mai ales că Oana Lis este greu de neobservat.

Citește și: Oana Lis a ajuns la capătul puterilor, la 10 ani de la nunta cu Viorel Lis: ”De la tine vreau liniște”

Oana Lis și-a pus ținuta de Panteră Roz și s-a plimbat prin Capitală

Oana Lis a fost mereu o femeie care a avut grijă la felul în care arată. Fiecare apariție a fost de impact și nu s-a ferit să se arate în toată splendoarea, chiar dacă niciodată nu a fost silfidă. Soția fostului primar al Capitalei a purtat, recent, o ținută care a ieșit în evidență și care a scos-o din anonimat, lucru de care vedeta sigur este foarte mândră.

Din păcate, însă, Oana nu mai arată ca în tinerețe, iar acest lucru este vizibil indiferent ce haine ar purta. Formele sale nu mai arată ca odinioară, însă ea parcă refuză să își asume acest lucru și preferă să poarte haine care o cam dezavantajează. De această dată, Oana Lis a purtat o rochie lungă, roz, fără mâneci, poate și puțin prea mulată pentru conformația ei fizică. Și ca să fie asortată până la capăt, vedeta a ales și o pereche de papuci în aceeași nuanță, frumoasă, de altfel, care ne ține cu gândul la vară. Imaginile cu soția fostului primar al Bucureștiului au fost surprinse de paparazzi Spynews.

Ținuta ca ținuta, însă se poate observa cu ochiul liber că Oana Lis a pus ceva kilograme. Cu toate acestea, soția lui Viorel Lis nu s-a ferit să se afișeze astfel, ba chiar și-a purtat ținuta mândră, fără să lase capul în jos. Pesemne că are încredere în ea și nu lasă pe nimeni să se lege de felul în care a ales să arate.

După ce și-a parcat mașina pe un important bulevard din București, a mers la bancă, știindu-se că Oana Lis are parte de probleme financiare, după cum a afirmat chiar ea. Dacă în trecut ei și soțului ei nu le lipsea nimic, fiind cunoscuți pentru stilul nonconformist de a-și trăi viața, lucrurile stau complet diferit acum. Oana Lis se descurcă tot mai greu cu finanțele, mai ales că îngrijirea fostului edil, care se confruntă cu probleme de sănătate, necesită o oarecare putere financiară. Oana Lis muncește la cabinetul ei de psihologie, dar toate resursele se duc spre îngrijirea partenerului său de viață.

„Cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin”, a spus partenera lui Viorel Lis.

Citește și: Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis. ”Înainte eu nu plângeam, consideram că doar o femeie slabă plânge”