Fosta stareţă de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi şi fiicele ei se simt bine

Gemenele fostei stareţe de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi şi mama lor se simt bine, au anunţat, joi, medicii de la Spitalul Pantelimon din Capitală.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 09:06
Fosta stareţă de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi şi fiicele ei se simt bine

Fetiţele, născute din iubirea interzisă de canoanele bisericeşti, sunt supravegheate de medici. Fosta stareţă de la Mănăstirea Tăriceni, Sebastiana Gâtlan, şi gemenele vor fi internate în următoarele zile.

„Toate trei se simt bine. Dacă vor exista situaţii excepţionale, vă vom informa”, a spus unul dintre medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Cele două fetiţe au fost botezate vineri de preotul Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală. Starea de sănătate a gemenelor se înrăutăţise, motiv pentru care a fost grăbit şi botezul. Naşa de botez a fost o doctoriţă din unitatea sanitară. Ele au primit numele de Ana Ecaterina şi Maria Nectaria.

Tatăl copiilor este un călugăr de la Mănăstirea Amara. El a vizitat-o pe maica Sebastiana la spital. Situaţia călugăriţei nu a fost cunoscută până la momentul naşterii, ea reuşind să ascundă sarcina.

Reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor au declarat că stareţa a fost exclusă din rândul călugăriţelor.