Foşti internaţionali ai României şi vedete din showbiz, meci demonstrativ pentru Leon, fiul lui Kamara

Adrian Pitu, Constantin Schumacher, Daniel Chiriță și Marius Mitu au jucat în meciul demonstrativ dintre naționala de fotbal a jurnaliștilor și selecționata similară a artiștilor, care a avut scop caritabil pentru a îl sprijini pe Leon, fiul lui Kamara.

29 oct. 2020, 15:14
Foşti internaţionali ai României şi vedete din showbiz, meci demonstrativ pentru Leon, fiul lui Kamara

Leon, fiul lui Kamara, urmează un tratament cu celule stem pentru a se trata de boala de care suferă, tetrapareză spastică.

Kamara acuză un medic „iresponsabil”. Fiul său suferă de o boală gravă: „A făcut un stop cardio respirator. De acolo problemele!”

Actualul impresar Cătălin Liță, fost jucător al echipei Steaua, Petrolul, FC Național, Apollon Lomassol sau MTK Budapesta a dat lovitura de începere a partidei dintre naționala jurnaliștilor, campioana mondială en-titre, și selecționata artiștilor, unde au evoluat printre alții, Ghedi Kamara, Adrian Enache sau Andrei Ștefănescu. Această acțiune face parte din proiectul „Dăruim viață prin sport”, organizat de Clubul Media Business cu sprijinul CN Loteria Română.  De asemenea, Mircea Ștefan, reprezentant CN Loteria Română, a fost premiat pentru sprijinul adus sportului în cadrul acestui eveniment.

Kamara şi Oana, fosta soţie, s-au împăcat de dragul copilului: „Sunt sentimente care ne vor ţine mereu apropiaţi”

Jurnaliștii au condus cu 6-2 după prima repriză, pentru ca la finalul meciului scorul să fie de 8-8. Artiștii au învins cu 11-10 după loviturile de departajare!

Doritorii pot dona cu mesajul ÎNCĂ UN PAS PENTRU LEON în contul IBAN: RO43INGB0000999904813956, Titular cont: Ghedi Camara Banca: INGB CENTRALA Moneda: RON, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB.