ROMANII AU TALENT 2020. Foştii elevi ai Nadiei Comâneci au obţinut GOLDEN BUZZ

Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, foștii elevi ai Nadiei Comăneci, au primit Golden Buzz în ediția de vineri, 27 martie, a concursului ”Românii au Talent”. Cei doi au avut un număr de acrobație care a uimit o țară întreagă. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 13:00
ROMANII AU TALENT 2020. Foştii elevi ai Nadiei Comâneci au obţinut GOLDEN BUZZ

Trupa Duo Maintenant, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, au uimit prin numărul de acrobație de vineri, 27 martie. Cei doi artiști formează un cuplu și în viața reală și au împreună doi copii, de un, respectiv doi ani. 

Citește și: ROMANII AU TALENT 27 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Un nou Golden Buzz!

Mihai Petre le-a oferit celor doi al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 ”Românii au Talent”.

”Un singur lucru mai e de spus despre cuplul perfect”, a spus Mihai Petre, înainte de a apăsa pe butonul auriu care teleportează concurenții în finală.

”Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus Andi, la final. În timp ce Andra a spus  „Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Trupa Duo Maintenant a ocupat locul 6 la France’s Got Talent, în anul 2010. În anul 2019, cei doi au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru „DA” din partea juraților. 

Ludivine, antrenată de Nadia Comăneci, este fosta gimnastă care a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a pregătit cu românii Sergiu și Tatiana Popa și Adriana Pop.